DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
En bærbar datamaskin er ikke bare en kostbar teknikk, men også ganske lunefull. For å beskytte det trenger du et spesielt "klær", det vil si et deksel. Det vil beskytte enheten din mot støv, riper, temperatureffekter og andre problemer.
Mange kvinner vet hvordan de kan lage godt håndverk med egne hender. gaver. Men ikke alle menn er i stand til å sette pris på deres dyktighet og er ganske skeptiske til ting av denne typen. Men vi er sikre på at den bærbare saken, sydd med kjærlighet med egne hender, ikke vil være likegyldig selv den mest uvante skeptikeren.
Et deksel kan selvfølgelig kjøpes. Men å lage det selv fra en rekke materialer er mye mer behagelig. I dag skal vi sy et konvoluttdeksel laget av stoff.
For fremstilling av slike nødvendige ting ble brukt:
- svart drapering;
- farget bomullsstoff for fôr;
- et stykke grått draperi for en lomme;
- Borrelåsbånd for festemidler;
- en strimle av rød filt til dekorasjon.

ble brukt


Stadier av arbeidet:
1. Vi måler dimensjonene til den bærbare datamaskinen vår. For å gjøre dette, brett stoffet (svart drapering) i to og tegne et rektangel av hoveddelen i samsvar med målingene som er tatt. For ventilen på det nedre laget av stoff, legg til ytterligere 8-10 cm på toppen. Vi gir en kvote på 1-1,5 cm på sidene og 3-4 cm i øvre og nedre del. Vi kutter det resulterende arbeidsstykket.

Måling av dimensjoner på en bærbar datamaskin

Måling av dimensjoner på en bærbar datamaskin


2. Skjær ut et rektangel i samme størrelse, uten fôr over og under. Fra en grå drapering klippet vi ut en lomme. Bredden er lik bredden på hoveddelen, høyden du ønsker. Toppen av lommen kan brettes eller kanten kan bearbeides med sikksakk-saks.

klipp ut rektangelet

klipp ut rektangelet


3. Fest lommen til frontveggen på dekselet. Tidligere kan du lage en brett i bunnen av lommen for å gi den mer volum.

Fest lommen


4. Foringsstoffet og hoveddelen er brettet med gale sider sammen, vi pakker draperingen på foringen på toppen og bunnen i 3-4 cm nedkant. Sy sidene med henholdsvis 0,5 cm, øvre og nedre del - med 2-3 cm.

legge opp


5. Bøy den resulterende “sandwich” med fôret utover og vev diagonalt de nedre hjørnene på konvolutten vår. Vi kutter hjørnene, og etterlater et kvote på 0,5 cm.

vi syr

bend


6. Sy biter av borrelåsbånd til ventilen og frontveggen på konvolutten.

vi kuttet stykker


7. Brett konvolutten med fôret innover, og sy sidene.

Klipp fra fôrstoffet


8. Klipp ut strimler med skrå innsats fra fôrstoffet, hver 3-4 cm bred, og behandle høyre og venstre kant av den bærbare saken med dem.

Klipp fra fôrstoffet

fest varmt lim til dekorasjonen


9. Det gjenstår å feste filtdekorasjonen på ventilen med smeltlim (du kan også sy den pent hvis assistenten din, en symaskin, er i stand til denne operasjonen).

fest varmt lim til dekorasjonen


Den originale bærbare saken er klar. Den er sydd på hånden, derfor vil den, som en eksklusiv ting, være spesielt til din kjære og venners smak som en gave.

Bæreveske


Innen design og skjønnhet vil dekselet ikke gi etter det ferdige som er kjøpt i en spesiell butikk.
Kommentarer (1)
  1. katrin1755
    #1 katrin1755 gjester 8. august 2017 08:27
    0
    Jeg sydde et deksel til kjæledyret “lenovo” i henhold til denne ordningen, alt viste seg fint og veldig stilig. Bare i tillegg til lommen til laderen, la jeg også en lomme til musen.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner