DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Påske 3D blomsterbed
De malte kyllingeggene overrasker ikke lenger noen, uansett hvor profesjonelt maleriet ble gjort. Å bruke blomster ornamenter er ikke vanskelig selv for et barn. Men hva hvis du legger til volum i veggmaleriet, puster liv i blomstene? La oss prøve det!
Vi trenger et vanlig kyllingegg, maling (det er bedre å ta akryl), litt polymerleire av hvilken som helst farge, lim, børster, et lite stykke satengbånd, en skrivesnor og saks.

Vi trenger det


Leire er et slemt materiale, i motsetning til plasticin, må det ikke bare varmes opp under fingrene, men også eltes godt, først etter det vil det være mulig å jobbe med det. Og jo mindre brikken er, jo lettere blir det å elte det. Derfor kutter vi leiren i små biter, elter hver og ruller bollene. Fra dem vil det være mulig å lage emner for fremtidige blomster.

leire

leire

leire


Når du har tårnformede, runde og avlange "halvfabrikata", kan du skape nesten enhver vegetasjon. I vårt tilfelle vil det være orkideer og roser. Orkideer er laget av 5 kronblad (3 store og 2 mindre) og støtter, og som for roser - bare snurr rundt "pannekaker" oppå hverandre, litt bøyd i forskjellige retninger. Bladene er laget av de samme tårnformede emnene, bare skåret langs kantene med en kniv.

Blader er laget

Blader er laget


Det er mange måter å lage et produkt av polymer leirhardt: det kan bakes, det kan kokes til det er hardt i en kjele. Og du kan legge emnene i en tallerken, fylle med vann og ha i mikrobølgeovnen i 5-6 minutter.

lage et polymerleireprodukt


Herdede emner må tørkes på et stykke papir, slik at det ikke blir vann igjen mellom kronbladene, ellers vil malingen blandes med vann. Maleriet av slike farger er bare begrenset av fantasi: du kan bruke hvilke som helst, til og med de mest usannsynlige nyanser: et slikt blomsterbed vil være interessant å se selv i svart / hvitt. I dette tilfellet, for roser, brukte vi farger av sølv og lilla rød, for orkideer sølv, fiolett og gul midt, for blader - grønn og en blanding av gul midt og grønn. Andeler - etter øye.

Herdede arbeidsstykker

Herdede arbeidsstykker


La oss nå se på bakgrunnen for blomsterhagen vår, det vil si et egg. Takket være kombinasjonen av akrylfarger i gull og rød, vil bakgrunnen ikke bare være lys, men også "spille" og støpe med gull under forskjellige lysforhold. Det er viktig å påføre malingen minst i et par lag for å oppnå jevn farge og skjule ujevnheten i bruken.

Det er viktig å påføre maling


Du kan lim blomster på tørket maling. Hvis du sprer dem jevnt på overflaten, vil det være en oppregningseffekt. Og siden bare den ene siden av egget vil være involvert, blir blomstene ordnet "i en haug", en slags blomsterbed. Å gruppere dem etter type eller ordne dem annerledes er ikke så viktig: finne ut forskjellige layoutalternativer, og velg det mest gunstige, begynn å lime.

Påske 3D blomsterbed


Påske 3D blomsterbed


Det antas at denne suveniren kan henges, ikke settes. Derfor lager vi ikke noen coasters, men bruker et stykke satengbånd. Vi binder den slik at baugen har tre "ører": et egg vil bli hengt på en av dem. Vi limer baugen på det samme limet og vår påske 3D blomsterbed er klar!

Påske 3D blomsterbed
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner