DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Stearinlys" Egg "
I påsken har mange familier tradisjon for å bringe alle slektninger sammen. På denne lyse ferien vil det være fint å gi noe symbolsk, for eksempel kan du lage alle på en så original suvenir - "Egget" -lyset.
Dette gjøres enkelt! Se selv.

For arbeid trenger vi:
voks blyanter; vanlige husholdningslys; blikkboks; fargeløs parafin; skjema fra Kinder Surprise.

Du må telle slik at ett påskelys vil etterlate en halv blyant og ett lys. Selvfølgelig kan du spare på blyanter, ta dem mindre, men skyggen vil ikke lenger være så saftig.

snillere overraskelsesskall


Til å begynne med må et husstearinlys med en revet blyant smeltes i en boks i vannbad. I prinsippet kan du prøve å smelte blyantene uten først å gni dem på et rivjern.

smelt parafin


Den smeltede blyanten og lysblandingen helles deretter i en form. Så venter vi på fullstendig størkning, setter veken fra stearinlyset og limer de to halvdelene. En av dem må selvfølgelig først bli varmet opp over brannen.

fyll ut


Til slutt, til og med sømmene, dypper vi det hele i fargeløs parafin. Den nedre delen av det ferdige stearinlyset må være litt knust slik at stearinlyset kan stå.

sett inn veken


Som et resultat kan du pynte et stearinlys med et bånd, komme med et stativ for det osv. Her har vi et så fint påskelys!

Stearinlysegg
Gå tilbake
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner