DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Stylisering for et bilde av Vincent Van Gogh
Fra barndommen ble vi fortalt at det beste gaver de laget av deg selv. Men for voksne har de ikke mistet relevansen. Spesielt når det gjelder en tematisk gave.
Denne mesterklassen vil hjelpe deg å imponere en elsker av impresjonisme eller bare en kunstkjenner. I tillegg vil en flaske sterk drikke av høy kvalitet aldri være overflødig.
For arbeidet mitt valgte jeg Vincent Van Goghs stjerneklar natt. Jeg begynte å male nøyaktig en flaske absint, da det var kunstnerens favorittdrink.
Så vi trenger en flaske, en myk bred og hard tynn børste, og følgende farger: svart, blå, blå, rød, gul, oransje og hvit (jeg kjøpte i et sett).

materialer


For maling er det best å bruke akrylmaling, siden de vil feste seg perfekt til glasset, og ytterligere lakk vil ikke være nødvendig i det hele tatt. Ikke våt børsten med vann, fordi jo tykkere malingen er, desto bedre. Så produktet vil ha en tekstur.
Det er bedre å bli kvitt etiketter. Hvis flasken har papiretikett, kan den enkelt fjernes ved å dyppe flasken i varmt vann.

en flaske

flaske dekorasjon


Hvis du trenger å rengjøre børsten fra maling, er det bedre å bruke alkohol.
La oss starte med det mørkeste elementet på bildet. For å gjøre dette trenger du svart, gul og rød maling. Påfør først et lag med svart, vent i 15-20 minutter.

flaske dekorasjon

flaske dekorasjon

flaske dekorasjon


Når malingen allerede har tørket, lager vi røde og gule streker på en kaotisk måte, siden vi fortsatt jobber med stilisering og ikke reproduksjon.

flaske dekorasjon

flaske dekorasjon


Påfør deretter en blå bakgrunn forsiktig. For å sikre at flasken ikke er gjennomsiktig, vil det være nødvendig med minst to strøk maling. Vi påfører det første laget i en sirkulær bevegelse av børsten, venter til malingen tørker og påfører det andre.

flaske dekorasjon

flaske dekorasjon

flaske dekorasjon


Når det andre blå laget med blå tørker, tegner vi stjernene med gul maling. Legg hvit maling for å forhindre at stjernene blir grønne på en blå bakgrunn.
Farg bunnen av flasken med blå. Deretter, med en tynn børste, tegner du husets konturer med svart maling.
La deretter de blå, gule og hvite strekene være på flasken. Husk at før du påfører hvert nytt strøk, la det forrige tørke. Bruk oransje maling for å skildre månen.
Når flasken er helt tørr, kan du lakker den hvis du vil ha en blank finish.
Dette er hva vi bør få til slutt.

flaske dekorasjon


En lignende gave er egnet for enhver ferie. Du vil være i stand til ikke bare å drikke en kvalitetsdrink, men også til å glede en kjær med oppmerksomhet, gjenspeiles i ditt eget håndmalte bilde.
Du kan velge hvilken som helst annen drink og ethvert annet bilde. Alt avhenger av din preferanse.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner