DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Fisk på en tallerken
Søknaden er laget av pasta av forskjellige former på en tallerken. Som grunnlag brukt vanlig plasticine for barns kreativitet.

Pasta applikasjon


Motivert for å skape jobbing et stort utvalg av pasta i hyllene i supermarkeder, mangfoldig i form og størrelse. Jeg så i dette et stort omfang for kreativitet.

Tidligere så jeg hvordan kornblandinger ble håndtert med en lignende teknikk. En flaske eller glass satt fast med plasticine, og da ble tegninger fra forskjellige kornblandinger lagt ut. Det viste seg veldig fint.

For håndverket mitt tok jeg en plate. Det er bedre å bruke retter av glass, keramikk eller plast. Det er lite praktisk å jobbe med engangsretter eller skumplater, og utseendet til det ferdige håndverket er verre. Jeg plukket opp pasta, som etter min mening var best egnet til fisk.

Pasta applikasjon

Tilberedt plasticine. Jeg elsker improvisasjon, så skissen lå i hodet mitt, men du kan tegne konturen på forhånd med et glassmerke på en tallerken.

Progress:

1. Lett oppvarmet leire på batteriet (du kan varme og elte i hendene).
2. Så formet hun en fiskekontur fra plasticine på en tallerken omtrent 5 mm tykk. Det er ikke verdt å gjøre tynnere i dette tilfellet, siden stor pasta ikke vil holde godt. Nøyaktig å følge skissen er ikke nødvendig. Overflødig plastin er lett å fjerne, og hvis ikke nok, kan du smøre den litt i prosessen.

Pasta applikasjon


3. Fortsett deretter til "klistremerket" med pasta. De må presses dypere for å holde godt. Først tok hun stor pasta, så fylte den gjenværende plassen med små horn. Tomme nisjer fylt med ris maksimalt. Jeg hakket av lang pasta til halen med hendene omtrent til størrelsen, noen steder brettet jeg 2-3 biter. Etter maling og lakk blir leddene nesten usynlige.

Pasta applikasjon


4. Jeg malte den ferdige fisken med gouache, og øyet og munnen med neglelakk. Selvfølgelig er det lettere å forhåndsfarge pasta og bruke allerede malte, men i dette tilfellet er det mindre rom for kreativitet. Det er viktig å male leire med en tykk børste i tykk gouache med intervaller, ellers vil håndverket se rotete ut.
5. Lakk er et obligatorisk og avsluttende stadium, da lakk ikke bare gir glans og gjør utseendet mer estetisk, men også fikser applikasjonen på en pålitelig måte. Jeg brukte lakk til av møbler hurtig tørking. Det er viktig å påføre mye lakk slik at det lekker og fyller rommet mellom pastaen. I tillegg laget jeg en lakkkant 5 mm bred rundt håndverket. Jeg dekket dette håndverket med 5 lag, som jeg brukte mens det tørket. Det er nok å dekke mindre avlastningsapplikasjoner med 2-3 lag lakk.

Etter at lakken har tørket, er håndverket klart. Få mennesker, som ikke så nøye på det, gjettet at den var laget av vanlig pasta. Teknikken er veldig enkel og barna mine deltok aktivt i arbeidet. Til og med en 4 år gammel datter stakk gjerne pasta og malte den med en pensel.

Pasta applikasjon
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner