DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Egg anheng
påske - ikke bare en ferie der det er vanlig å samles ved familiebordet, men også en grunn til å gjøre familie og venner originale en gave. Og hva kan være hyggeligere enn å motta DIY-gaver?
En lys og original gave som vil dekorere ethvert interiør, vil være et eggformet anheng laget av wire og perler. For å fremstille det, forbered sølvtråd 0,3 mm og 1 mm tykke, flerfargede perler, rund nese tang.

fargerike perler


Ta et stykke tykk (1 mm) ledning som er 16 cm lang. Tvinn sammen trådene og gi produktet en eggform.

form egget


Ta en tynn (0,3 mm) ledning og skjær et stykke 1 meter langt. Brett den i to på midten og vri den litt. Denne ledningen vil være nødvendig for dannelse av tette, men fleksible baser beregnet for videre fletting. Fest den ene enden av ledningen ved å vri den tre ganger midt i egget. Trekk deretter ledningen til motsatt side og fest den også ved å vri. Fest igjen ledningen på motsatt side og danner parallelle linjer.

parallelle linjer

strengperler


Skriv oransje perler på en tynn ledning og fest perletråden ved å vri den rundt trådbunnen.

Det andre laget er fylt med perler


På dette stadiet er det viktig å overvåke spenningen på ledningen for å unngå deformasjon av egg. Etter å ha fylt det første laget, klipp av ledningen og fest den ved å pakke den rundt rammen.
Fyll det andre laget med gule og blå perler.

fyll hele egget med perler


Det tredje (midtre) nivået vil ikke bli fylt i vertikale, men i horisontale rader. For å danne den, fikser du den bølgelignende ledningen. Og vekselvis fyll hver sektor, og fikser arbeidstråden på samme måte som i de foregående trinnene.

egg anheng


Etter å ha fylt alle sektorer i midterste tier, danner du loddrette rader med gule, blå og lilla perler på de resterende radene. Dekorer toppen av anhenget med en gylden bue.
Påske anheng laget av wire og perler i pop-art stil er klar.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner