DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Tenn pæren med fingrene
Tenn pæren med fingrene


God dag til alle. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hvordan du kan lage et interessant triks og overraske vennene dine. Fokuset er ganske enkelt, men det vil kreve at du lager et bestemt apparat - en lyspære.
For dette trenger vi:
To matte pærer, absolutt alle størrelser. Vi trenger også en lighter med lommelykt og et par små ledninger.

trenger glødepærer


Etter at alt er forberedt, fortsetter vi til produksjon.
Vi isolerer sokkelen og pæren fra pæren, lodder den ene ledningen til sokkelen og den andre helt til bunnen av basen, adskilt av isolasjon.

La oss dekorere basen og pæren fra pæren


Vi legger ut en lommelykt fra lighteren, og lodder enden av ledningen fra basen på hetten til pluss til batteriene til lommelykten, og den andre fra bunnen av hetten til minus på LED.

ledet base


For å tenne på LED må vi lukke kretsen, for dette kutter vi en av de små ledningene fra ledningen, lodder den ene enden til saken, og den andre enden - bøy langs isolasjonen på basen.

en av de små forsinkelsene

bøy langs isolasjonen på basen


For å få lyset til å skifte, skifter vi stille ledningen med fingeren og lukker kjeden. Det gjenstår å lime kolben på hetten, så kan du bli overrasket vennene dine.

flytt ledningen med fingeren


Produksjonsprosessen på video:

Kommentarer (1)
  1. IRINA CHERNYAKOVA
    #1 IRINA CHERNYAKOVA gjester 22. august 2017 09:42
    1
    Mannen laget en slik lyspære til underholdning til barnebursdagen. Fokuset var en suksess, gutta lurte lenge på hvordan det skjedde. Ingen kunne selvfølgelig løse mysteriets fokus, jeg måtte demontere og vise hvordan alt fungerer. De var veldig nysgjerrige.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner