DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Tusenfryd i strømpebukser
Blomster i strømpebukser, eller som de også kalles blomster med muzzles er en veldig uvanlig og original dekorasjon av interiøret ditt. Nydelige, morsomme blomster vil glede eierne sine, forårsake et smil og ømhet. Slike blomster er også egnet som gave til dine venner og familie.
Så for produksjon av slike blomster trenger vi materialer som:

-caprona (strømper) stoff
- tråder i tonet stoff, en nål
-Scissors
-sintepon
-kley
kunstige blomster
maskinvareøyne
blomsterpotte
-gips
-penoplast

Først tar vi en syntetisk winterizer, river den i små biter og legger den i tre like hauger.

syntetisk winterizer


Nå skal vi dekke den syntetiske vinterisatoren med kapronmateriale, gi formen som en ikke veldig konveks ball og fikse den frie enden av stoffet fra baksiden med en vanlig elastikk for hår.

vi vil dekke den syntetiske vinterisatoren med kapronmateriale

nylon syntetisk winterizer


Så tar vi en syntetisk vinterisator og river den i to små hauger, en litt større og fordeler den under arbeidsstykket. Dette er fremtidens nese og kinn av blomstene våre.

syntetisk winterizer

swift


Nå med hjelp av en avrettingsmasse trenger vi å danne nese, kinn, munn og lepper i ansiktet.
Vi berører nålen med en mer autentisk tråd og fortsetter til firmware. Vi markerer det omtrentlige stedet for nesebroen med fingrene og begynner å stramme fra høyre til venstre. Stikk bare nålen på et punkt slik at sømmen blir så usynlig som mulig.

vi danner en nese


Sy 5-6 ganger og før nålen skrått ned, så opp igjen, og dann neseborene ved nesen.

vi danner en nese


I prosessen kan du korrigere og justere formen, med en nål kan du korrigere små uregelmessigheter, lirke og fluffing av den syntetiske vinterisatoren, som er inne i snuten.

vi danner en nese


Når du er ferdig med å forme nesen, klipper du tråden og bind den forsiktig.
For å stramme kinnene og munnen, er det bedre å bruke to nåler. Vi finner det øverste punktet på kinnet med fingrene, starter nålen og trekker oss skrått. Sting fast for å fikse. Vi gjør det samme med det andre kinnet, ved å bruke en annen nål.

form ansiktet


Vi knytter trådene sammen og strammer dem samtidig. Vi knytter og kutter av overflødig tråd. Fjern sinteponen med en nål der overleppen til produktet er, og injiser nålen under underleppen, før den under nesen og senk den ned igjen. Vi strammer trådene og kutter av overflødig.

vi danner en munn

vi danner et ansikt


Vi blinker de stedene hvor øynene blir limt. Sy på baksiden av stedet som var bundet med et elastisk bånd. Vi kutter av overflødig vev. Vi gjør de samme manipulasjonene med resten av arbeidsstykkene. Vi limer øynene (du kan bytte ut tilbehøret med vanlige knapper).

lim øyne

bytt ut med vanlige knapper


Vi tar kunstige blomster (du kan solsikker, tusenfryd, roser, etc.), belegg midten med lim og lim strømpeoverflaten. Etter å ha gjort det samme med resten av blomstene, tar vi en blomsterpotte, hakket isopor der, og etter å ha satt inn blomstene, fyller du den med skilt gips.
Selve settgipset kan males med svart akrylmaling eller pyntes med grønt garn.

tusenfryd i strømpebukser

tusenfryd i strømpebukser


Du kan dekorere med insekter fra perler eller buer fra satengbånd. I dette produktet til dekorasjon brukte jeg en popdukke i strømper, en marihøne og en øyenstikker laget av perler, samt blader og blomster laget av perler.
Å lage slike blomster er en spennende og hyggelig opplevelse. Jeg ønsker deg suksess og kreativ inspirasjon!
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner