DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Ballong fra en gammel lyspære
Hva gjør du vanligvis med en blåst pære? Tar du det til gjenvinning, bare kaster du det i søpla? Jeg foreslår å gi pæren et nytt liv og dermed redde naturen fra overflødig skitt som er skadelig for den. Spør hvordan ellers kan du bruke lyspæren, foruten den vanlige bruken, spesielt når den brant ut? Nå lærer du hvordan! I dag skal jeg lære deg hvordan du lager en veldig vakker og "lys" ballong fra en gammel utbrent lyspære.

Hva du trenger å jobbe:
  • Flere nøster av garn i forskjellige farger. Jo lysere du plukker opp trådene, jo morsommere vil ballongen se ut.
  • Heklenål.
  • Saks.
  • Brunt garn til en kurv med ballonger.
  • Og faktisk en utbrent pære, av en klassisk form.


Flere nøster av garn i forskjellige farger


Vi begynner å strikke med Amigurumi-løkken slik at det ikke er noe hull i midten, men hvis du vil gjøre ballen mer åpen, kan du forlate hullet. Vi samler seks løkker.

Vi begynner å strikke med Amigurumi-løkken


Vi strikker den andre raden med to løkker i hver kolonne i den nedre raden. Du bør få 12 kolonner.

to løkker i hver kolonne


Nå begynner vi å lage et mønster. Vi strikker den tredje raden med dobbel hekle. Vi strikker en dobbel hekle, vi tegner to luftløkker, hopper over de to nedre kolonnene og gjentar de doble heklene og luftløkkene. Så vi strikker til raden slutter.

begynn å lage et mønster


Nå kan du endre tråden. Ikke klipp den grønne tråden, den vil fortsatt være nødvendig. Jeg strikker en enkel stripet ballong, du kan ha den i flere farger. Vi knytter en hvit tråd og strikker to rader med den.

Ikke klipp den grønne tråden


Nå igjen endrer vi tråden til grønn. Hvit og grønn, ikke skjær av. Vi strikker den ene raden i grønt, og vi gjør den neste raden igjen med et mønster av doble hekler og luftløkker. Vi strikker en ny rad med vanlige kolonner i grønt og legger igjen en hvit tråd.

Vi strikker den ene raden i grønt og den neste raden


Nå som vi har nådd den bredeste delen av lyspæren, er det på tide å begrense strikken. Vi begynner å redusere løkkene gradvis på samme måte som de la til. Vi strikker ytterligere to rader i hvitt og til slutt to rader i grønt.

Ballong fra en gammel lyspære


Vi begynner å strikke en kurv. Vi lager bunnen av 3-4 rader med en forlengelse av enkelt hekle. Vi starter som vanlig med Amigurumi-løkken. Deretter strikker vi flere rader uten tillegg, til vi dekker hele metallbunnen på pæren. For å gjøre bunnen av kurven flat, kan du sette en pappsirkel inn i den eller fylle den med litt polstring polyester. Takket være dette trikset vil ikke bunnen av den strikkede kurven passe til lampen og den vil være flat i stedet for rund.

Ballong fra en gammel lyspære


Det viser seg at her er en slik søt ballong. Om ønskelig kan du lage stropper med en vanlig hvit tråd for å sy. Bare fra kurven til den grønne delen av ballen rundt omkretsen, lag flere strimler med hvit tråd, så får du en god etterligning av slynger.

Ballong fra en gammel lyspære


Fra en slik ballong kan du lage et vakkert anheng for å dekorere interiøret, en original juletre dekorasjon, eller lage et stativ ut av ledning, for eksempel, og bruke ballongen som en figur. Så fra en vanlig utbrent lyspære kan du lage en original dekorasjon.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner