DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Noen ganger er det vanskelig å korrekt og vakkert lage en bukett, spesielt hvis det ikke er noen erfaring. I dette tilfellet vil den enkleste kurven bidra til å løse problemet - det har alltid vært og forblir det beste alternativet for å dekorere en bukett med friske eller kunstige blomster. Du trenger ikke å være blomsterhandler for å lage en original en gaveved hjelp av en enkel kurvkurv og satengbåndblomster.

Kurv med blomster


Jeg foreslår å prøve å lage en slik kurv med egne hender. For arbeid trenger vi slike materialer og verktøy:
• Satinbånd i lyse farger
• Flettkurv
• Skarpe saks
• Klemme for stoff
• Stearinlys eller lettere
• Klipp silke- eller satengstoff grønt
• Nål
• Tråder med grønn farge
• Litt skum eller bomullsull
• Vakre perler eller knapper
• Gjennomsiktig vanntett lim.

Først må du lage blomster, som vi deretter vil fylle kurven med. Vi lager dem fra satengbånd ved bruk av tsumi-teknikken Kanzashi. Derfor vil vi tilberede satengbånd fem centimeter bred i forskjellige farger: rosa, rød, burgunder, fiolett, hvit eller andre etter din smak. Du kan lage de samme blomstene - en kurv med hvite eller røde blomster ser veldig interessant ut. Grunnlaget for blomstene er kanzashis skarpe kronblad. For hver blomst må du lage syv til åtte kronblad.

åtte kronblad


Tilberedte kronblad limes på en sirkel av tett stoff. Som grunnlag for en blomst, kan du ta en sirkel kuttet fra et satengbånd. Kantene på kruset må brennes med flammen til et stearinlys eller lighter, for ikke å smuldre. En ganske stor dråpe lim påføres basen, deretter blir kronbladene fordelt på den. Etter at limet tørker og kronbladene er ordentlig festet, må du tegne midten av blomsten. For å gjøre dette, lim en vakker stor perle eller knapp i midten av blomsten. Nå er blomsten klar. For en kurv må du lage minst fem av disse blomstene.

fem slike blomster


For å plassere blomster i en kurv, må du forberede en spesiell base. For å gjøre dette trenger vi et lite stykke grønt silkestoff og et stykke bomull eller skum. Fra skumgummi eller bomull lager vi en ball med en diameter på 5 cm, pakk den inn med en klut. Sy kantene på stoffet fra bunnen med en grønn tråd.

grønn tråd


Vi plasserer den forberedte grønne kulen inni kurven og fikser den med tråder eller lim. Dette er nødvendig slik at sammensetningen holder seg fast og ikke faller fra hverandre over tid.

Forberedt grønn ball


Nå som alle forberedelser er fullført, kan du begynne å danne en sammensetning. Blomster er ordnet i tilfeldig rekkefølge på en grønn ball, som ble plassert i midten av en kurvkurv. Først påføres et lite lim på basen av blomsten, og deretter legges det i en kurv direkte på en ball av stoff og bomullsull. På denne måten plasseres alle kokte blomster. Gjennomsiktig vanntett lim vil gi pålitelig fiksering, komposisjonen vil holde under alle forhold.

sammensetning med blomster


En slik kurv med blomster vil være en god gave til enhver feiring, enten det er bursdag til bestevennen eller jubileet til en respektabel person.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner