DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Oppdatering av omslaget
Det hender ofte at en gang kjøpte en bærbar PC ikke lenger er som og ikke vil bruke den, så den ligger, samler støv et sted på en hylle og ingen husker det. Det er synd når nyttige ting er bortkastet. I dag vil jeg fortelle deg hvordan du lager en ny og nyttig notatbok av en lei eller ulik notisbok. Etter en slik "oppgradering" vil bærbare datamaskiner sikkert brukes til det tiltenkte formålet, og vil bli en av favorittene dine.

Materialer du trenger å jobbe:
• Notatbok eller gammel notisbok for endring.
• Et ark med hvitt kontor.
• Et gammelt blad som har blitt lest og sett på for lenge siden, slik at det ikke ville være synd å kutte det.
• Saks.
• Linjal.
• Penn eller blyant.
• Lim til papir.

materialer


Til å begynne med må vi "dekke over" det gamle, stygge dekselet til en bærbar eller bærbar PC. Vi gjør dette med et hvitt ark. Vi kutter ut et rektangel eller et kvadrat fra det, som vil være i samme størrelse som omslaget til den bærbare eller bærbare PC-en vår.

Lim det hvite arket


Lim et hvitt ark på dekselet til den bærbare PC-en. Nå må vi tegne et ark slik at vi får de samme trekantene, som vi vil fylle med utklipp fra magasinet. Tegn først et ark med horisontale striper som vil dele det i tre deler. Så begynner vi å merke vinklene på trekantene. Legg merke til bredden på trekantene fra begynnelse til slutt på den nedre vertikale kanten. På den andre vertikale stripen fra bunnen starter vi med halvdelen av trekanten og markerer deretter dimensjonene på bredden på trekanten ytterligere. Når alle trekantene er skissert, begynner vi å tegne. Du bør få noe lignende denne markeringen.

tegne et ark


På samme måte markerer vi ut bildene vi likte fra magasinet. Klipp ut trekantene som er tegnet i magasinet.

bilder fra magasinet


Nå er det mest interessante stadiet å gjenskape en gammel notisbok. Vi begynner å samle fargemosaikken vår. Vi setter inn trekanter tilfeldig slik at bildene ikke gjentar seg og samles i en mangfoldig lys mosaikk. Vi setter inn halvdelene av trekantene i de ekstreme halvtrekantene som er tegnet på omslaget.

lim alle detaljene


Lim alle delene forsiktig. Vi limer alle hjørnene godt slik at dekslet ikke stikker ut under bruk. Det viser seg her er et så lyst og muntert omslag.

Oppdaterer forsiden


For pålitelighet og trygghet om at trekantene ikke begynner å skrelle av over tid, kan du laminere omslaget forsiktig med en vanlig festefilm. I prosessen med en slik laminering må man være veldig forsiktig, siden filmen er veldig delikat og klissete, og raskt danner stygge bretter. Å gjøre dette er imidlertid ganske realistisk. Hovedsaken er å feste den sentrale delen av filmen og jevne den forsiktig i alle retninger fra midten.
På nøyaktig samme måte kan du dekorere omslaget med vanlig farget papir, og skape flerfargede trekanter på overflaten. Eksperimenter og ikke gi slipp på nyttige, men bare uinteresserte ting. Gi dem et nytt liv, la dem gi deg glede og glede!

Gjør-det-selv-coveroppdatering
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner