DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Rug fra pomponger
Alle vil ha vakre, koselige og praktiske ting i hjemmet, og hvis de også er laget av egne hender, så er dette rett og slett magisk. Legg til plassen din en slik søt liten ting, som et teppe med pomponger. De er veldig myke, varme og komfortable, og å lage dem selv er ikke i det hele tatt vanskelig, det vil du bare.
Så la oss gjøre oss klare, og samle alle nødvendige materialer i arbeidet.

For dette trenger vi:
• penn eller blyant
• skjerpet saks
• tykt papir eller papp
• mønster for tegning av en sirkel (for eksempel en sirkel)
• tykke tråder som er behagelige for deg eller som passer til utformingen av romfargen
• stor nål
• stoff til sokkelen (det skal være tett, skrått innlegg (valgfritt).

Nå kan du starte prosessen.
Tenk først på hvilken størrelse og form du vil ha. Sørg for å lage en skisse, drøm litt.
For det andre må vi lage mange, mange pomponger. For å gjøre dette, må vi kutte ut to identiske emner fra tykt papir. Ta to ark papp eller tykt papir, tegne en sirkel på dem ved hjelp av det improviserte mønsteret vårt, og inni er det en annen sirkel, men mindre (det er veldig praktisk å bruke et kompass til dette). Neste, kutt ut de resulterende ringene våre. Nå fører vi en tykk tråd inn i en stor nål, og begynner å vikle den rundt i sirkler rundt ringene våre, umiddelbart to brettet samtidig. Du kan gjøre dette bare for hånd, men når det allerede er mange tråder på malen, vil det være vanskeligere for deg. Når senteret nesten er fylt fullstendig med sårtråder, klipper du tråden og fortsetter til neste trinn. Ta skarpe saks og klipp trådene forsiktig, før bladet langs kanten, mellom de to mønstrene. Ta en liten tett tråd og før den mellom papirkirklene og stram tett for å stramme sammen trådene som er på ringlene. Endene på denne tråden trenger ikke klippes, de vil fortsatt være nyttige for oss. Fjern malene forsiktig. Alt - pompen er klar. Du kan gå videre til den neste, og så videre, til det er så mange av dem vi trenger, slik at teppet samsvarer med skissen vår.
Et annet flott alternativ er å vikle trådene på bena på stolen.

tre på bena på stolen

duplisert skjema


Når du er ferdig med pomponger, kan du ta et tett stoff (det kan være jeans, filt eller annet tett stoff). Bruk bildet på skissen vår, og klipp ut formen du trenger i to eksemplarer.

klipp tråden


Bruk "hestehylene" fra pompongene og en stor nål, og fest dem på en av de to stoffstykkene i den rekkefølgen du vil, men på en slik måte at de holder tett til hverandre.
Nå satte vi andre halvdel ned for å lukke slurvete knuter fra festingen av pomponene og sy langs kantene, og behandle med en skrå kant. Du kan også hekle. Hvis du ikke har tett stoff i arsenalet ditt, kan du også strikke et tomt selv. Og hvis du tar en kreativ tilnærming, kan du legge poter, et hode til et slikt teppe, vil et søtt dyr komme ut. Eller hvis matten er rund, kan du lage stråler eller frynser i kantene.

teppe fra pomponger


En blomst, en sol, hva som helst, alt her er bare begrenset av en fantasi.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner