DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Det viktigste dokumentet til enhver person er et pass. Mange selskaper tilbyr å kjøpe interessante og originale omslag, men vi kan tilby deg å utstede passet ditt stilig og elegant, og i en enkelt kopi. Et slikt deksel vil helt sikkert vekke interessene til vennene dine og gi en unik sjarm til bildet ditt. For å gjøre dette trenger vi veldig lite tid (ikke mer enn en time) og veldig rimelige materialer.

Materialer for kreativitet:

- lærdeksel for et pass i hvitt;
- et vakkert papirhåndkle;
- lim for decoupage eller vanlig PVA-lim;
- syntetiske børster (tykk for lim og tynn hvis det er behov for tegning);
- en svamp for å vaske oppvasken;
- akryl eller glassaktig lakk;
- akrylmaling og konturer (om nødvendig).

Materialer for kreativitet


Hvis du har et lærdeksel av høy kvalitet, trenger du ikke ta noen skritt for å forberede det til decoupage. Men du kan bare tørke den med en bomullspinne eller en svamp dyppet i vanlig neglelakkfjerner (uten aceton).
Ved decoupage brukes vanlige to- eller trelags servietter, som vi kjøper for å dekorere bordet. Hvis du trenger et uvanlig serviett - kan du bestille det via Internett på spesialiserte nettsteder.

Klipp av overflødig fra servietten ved å feste den til passemnet. Det er bedre å ikke trimme kantene på servietten med en saks, men å kutte den av med hendene - slik at overgangen fra servietten til arbeidsstykket blir mindre merkbar. Fjern de nedre hvite lagene fra servietten.

Skjær overflødig fra en serviett

feste den til passet tomt


Hell lim (decoupage eller PVA) på midten av bildet. Lim serviet på arbeidsstykket med en tykk børste (eller fingre), fra midten til kantene. Sørg for å ta hensyn til det faktum at servietten har en tendens til å strekke seg når den er våt, så lim den veldig forsiktig på arbeidsstykket, og prøv å forhindre bretter og sprekker.

Hell lim på midten av bildet


Hvis det fremdeles er krøller på bildet, vent til limet har tørket helt (minst to timer) og gå gjennom krøllene med fint sandpapir (null).

Hvis du ikke har klippet av, men klippet av kantene på servietten, kan du trimme dem litt etter å ha festet bildet på omslaget. Dette er nødvendig slik at overgangen av servietten til malingen er så umerkelig som mulig.

serviett å male


Behandle kantene på dekselet med akrylmaling i fargen på et serviett. Bruk et stykke vanlig oppvasksvamp eller en syntetisk børste. I denne mesterklassen ble kantene bearbeidet ved hjelp av en svamp med svart akrylmaling, litt hvit maling ble påført på toppen (ved hjelp av en børste).

kantene på dekselet med akrylmaling

kantene på dekselet med akrylmaling

kantene på dekselet med akrylmaling


Mal eventuelt litt med akrylmaling eller konturer. I dette eksemplet ble ordet "Paris" veldig bedt om konturbehandling.

male et bilde


Dekk dekselet med flere lag akryl eller glassaktig lakk. Akryllakk kan sprekke på en bøy, så bruk ikke mer enn 3 lag. Hvis du vil bruke dekselet i lang tid, kan du få en spesiell kunstnerisk glassaktig lakk. Det kan brukes på dekselet opptil 10 lag.
Det originale omslaget til passet ditt er klart.

strøk lakk

Decoupage Passport Cover

Passdekning
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner