DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Bunny laget av ull
For å lage en leketøyhare tok den ikke mer enn 100 gram grå ull, og en veldig liten mengde gul og rosa.

gram grå ull


I prosessen med toving ble nåler nr. 60 og nr. 45 brukt.
For å lage et hode blir det tatt en mengde ull som passer i håndflaten.

mengde ull tas


Deretter føres en nål med serifs nr. 60 inn i ullen et stort antall ganger, dette skjer til det dannes en tett ball. Prosessen med å piercing ulla gjentatte ganger med en nål kalles stalling eller stalling. For at ballen skal være rund og jevn, må den roteres jevnt i hendene.

slå jevnt i hendene


Hvis det oppstår en støt et eller annet sted, kan det rettes ved å legge mer ull der.
Påfør hodet i området for fremtidens ansikt, bruk en liten mengde ull og rull den, og gi form. Vi lager små innrykk for nese og øyne.

lag små innrykk

lag små innrykk


På toppen av hodet og ansiktet legger vi den gule ullen for å dekorere haren.

vi legger til gul ull


Så danner vi en rosa ullnese på en spesiell svamp.

rull den til ansiktet


En svamp er nødvendig for å beskytte fingrene mot injeksjoner med en nål. På den ene siden av den rosa ballnesen legger vi igjen en haug med ull som vi vil rulle den til ansiktet på.

et ovalt øre dannes


Det neste trinnet er tovingører på svampen. Et ovalt øye dannes av en liten mengde ull.

et ovalt øre dannes

dekorere med gul ull


I tilfelle når øret viste seg å være stort eller ujevnt, kan overskuddet kuttes med saks. På oversiden av øyehjulet lar vi også ullen for å stagge med hodet, og dekorere den nedre delen med gul ull slik at de viser seg i samme stil med hodet.

i samme stil med hodet


Lim perler i fordypningene for øynene.

lim perlene


Så tar vi samme mengde ull som for hodet, og ruller kroppen, og gir den form med hendene. Vi tilbyr også to utsparinger for håndtak. Neste trinn er å rulle armer og ben. Vi gir hendene en full form, fordi vi vil sy dem til kroppen med tråd. Og ved bena, på føttene, tilsett den nødvendige mengden ull.

rull overkroppen

rull bena og armene


I tillegg legger vi igjen ull ved låret for å få bena over kroppen.
Komme til samlingen av leketøyet. Det er to måter å feste hodet og kroppen på. Den første måten er å dumpe dem sammen, på samme måte som alle detaljene. I dette tilfellet vil hodet være fikset. Den andre måten er å sy en knapp på hodet og gjennom det festes hodet og kroppen sammen med tråder. Dermed vil hodet kunne snu. I dette tilfellet lages en liten depresjon i den nedre delen av hodet som knappen skjuler seg i.
Slik at hendene på leketøyet kan bevege seg, syr vi dem gjennom kroppen med en vanlig tråd. Og stedene der tråden er synlig, behandler vi med en nål 45. Denne nålen fluffer leken og trekker ull ut av den. Så gir vi det endelige uttrykket av ansiktet, og danner en munn. For å gjøre dette, ta en tynn flagellum laget av ull og rull den forsiktig. Deretter, med et tynt rosa lag med ull, gi en rødme på kinnene og bruk øyenbrynsmaling. Selv om de kan lages, som en munn, av ull. Sluttresultatet er et slikt leketøy.

leketøy kanin


I tillegg kan du sy eller binde en hare et sett med klær, og dermed tilordne ham, altså kjønn. Barnet mitt og jeg bestemte meg for at det skulle være en jentehare og sydde henne en vest med skjørt.

kosedyr kanin
Gå tilbake
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner