DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Til tross for at uansett hva en person besitter, ønsker han å se statisk og elegant ut. I tillegg kan intet vær forhindre at du ser riktig ut, det viktigste er at det er et ønske om å gjøre alt for din type. Når alt kommer til alt, hvor lite du ser ut i samfunnet, avhenger av de små detaljene i klærne dine, og tilbehøret som er valgt ut til dem.
Er det en ball eller en vanlig fest - du må se nydelig ut! For å gjøre dette er det ikke nødvendig å kjøpe nye ting, du kan bare fortynne front-exit-drakten med noe, for eksempel en bluse. Hvis du har en fantastisk kragebluse, men ikke vet hva du kan legge til den for å se uvanlig ut, er dette ikke et problem! Du kan lage et slips med egne hender.
Sløyfe er en ganske populær trend i dag. En vanlig kjøpt sommerfugl vil ikke være så elegant og uvanlig, men så vidt vi vet er alt i våre hender, så la oss ikke senke dem, men snarere vil vi lage et mesterverk med dem.
For å lage en sløyfe, trenger vi slike materialer og verktøy: et bredt satengbånd (bredde - 5-6 cm, lengde - en halv meter), et tynt satengbånd (lengde - opp til en meter, bredde - 0,5-1 cm), tråder med nål, saks, lim, fargeløs neglelakk, glitter (to farger), spesielle kroker for fluebånd.

materialer til sommerfugler


La oss nå jobbe med slips. Først av alt kutter vi vårt brede satengbånd slik at den ene delen av det er mer enn fire fingre på hånden vår.

tape


Først tar vi ett bånd, glatter det og går gjennom maskene midt på båndet med en tråd med en nål.

ryddig tape


Vi strammer tråden og pakker den inn flere ganger slik at vi får en bue. Vi gjør den andre baugen på samme måte.

buer


Vi limer og fester begge buer med en tråd, slik at tråden går gjennom to buer.

Lim og fest begge buer

tråden gikk gjennom to buer


Lim nå limstein langs kantene av den første (den mindre) baugen. Først en rad, og deretter en mindre rad med steiner i en annen farge. Vi dekker med fargeløs lakk på toppen og venter 15 minutter på at steinene fester seg godt og lakken tørker.

lim steinene rundt kantene


Vi tar et tynt satengbånd og fester spesielle kroker for en fluebånd. Først legger vi på glidebryteren, og på samme side fester vi enden av båndet i glidebryteren, slik at du enkelt kan endre størrelse på, og ikke senere endre hele slips. På den andre siden fester vi selve kroken.

tynt satengbånd

spesielle kroker


Det er en liten brøkdel igjen, og du kan trygt prøve mesterverkbindet til skjortene og blusen. Vi forbinder båndbåndet med sommerfuglene ved hjelp av et lite bånd av samme farge som buene. Sy dette båndet på baksiden av baugen.

Gjør-det-selv-slips


Det er alt, sløyfen er klar! Nå kan du skryte med alle vennene dine et så utmerket produkt, samt lage slike bånd til alle fargene på klærne. Og hvis du bestemmer deg for å presentere et slikt sløyfe til vennene dine som en suvenir eller gave - vil det symbolisere din anerkjennelse og varme holdning.

Sløyfe
Kommentarer (1)
  1. Irinaalexa
    #1 Irinaalexa gjester 29. august 2017 18:56
    0
    Klasse! Vet du hvor mye slike sommerfugler koster i en butikk? Og her er alt enkelt, originalt og nesten gratis. For øvrig virker det på meg som en god idé for en liten bedrift. Takk for mesterklassen !!!

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner