DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Damer votter med en norsk stjerne
For å jobbe trenger du:
1. et sett med strikkepinner på 5 stk størrelse 3, ikke velg lange modeller. For strikkevotter anses gjennomsnittslengden som det beste alternativet.
2. en spesiell strikkepinne (det er bedre hvis det også blir nr. 3, de vil ikke ødelegge produktet og alternativene nr. 2,5; 3,5 og til og med 4).
3. strikke tråder Alize Classic laget i Tyrkia. Sammensetning 51% akryl og 49% ull. Dette er ganske nok for en-rad votter, egnet for å opprettholde varmen ved temperaturer opp til -10 grader, eller for å delta i aktive idretter (ski, skøyter, etc.). Vekt 100 gram, lengden på tråden i nøste 390 meter. Ved å kjøpe tråder av tre farger (i vårt tilfelle: svart, hvitt og rødt), kan du trygt stole på 5 par votter (3 par menn og 2 par kvinner) med forskjellige mønstre (i hvert par er det verdt å veksle hovedfargene).
4. krok nr. 3 (det kreves bare å fjerne endene på trådene som dekker selve produktet og fingeren).

Loop Set:
For kvinners votter (omtrentlig størrelse 7) ringer vi 52 løkker med en svart tråd på 2 strikkepinner.

Dame votter med en norsk stjerne 1


Vi forlater de samlet løkkene på 1 taler, vi fjerner bare den andre. Deretter fordeler vi 13 løkker til 4 strikkepinner. strikking begynn med å slå sammen de første og fjerde strikkepinnene. Fra løkker fordelt på 4 strikkepinner oppnås således en liksidig kopp.

gum:
Fra første rad begynner vi å strikke elastikken ved å dele alle løkkene i et 2x2 skjema (2 feil x 2 foran). Å starte en rad er mer praktisk med ansiktsløkker. Elastikken strikker 30 rader med en gjennomsnittlig tetthet av strikking. I en slik tetthet skal høyden på elastikken være 7,5 cm.
Hoveddelen:
Overgangen fra tannkjøttet til hoveddelen utføres uten å legge til løkker og uten å endre farge. Alle de 52 løkkene er i drift. Strikking fortsetter bare med ansiktsløkker. Høyden på den svarte rappen er 10 rader, som tilsvarer 2 cm.

Fingerbase:
Ved 3,5 cm (omtrent 15 rader) er det 9 masker på en pinne. Over dem, på den femte eiken, er det skrevet inn 9 løkker, som fortsetter å strikke denne raden. Dermed er alle 43 løkker av hoveddelen og 9 nyoppringte løkker koblet inn i koppen.

Gummibånd 2


ornament:
Videre strikking fortsetter med en tegning av en norsk stjerne. Hele mønsteret gjøres bare med ansiktsløkker.

ordning 4

ordning 4


Pynt 5

Pynt 6

Pynt 6

Pynt 7


Produkt lukking:
2 løkker strikkes sammen, 1 ansiktsbehandling, igjen 2 sammen, deretter 27 ansiktsbehandlinger, 2 sammen, 1 ansiktsbehandling, 2 sammen. Der 2 er strikket sammen, er det hver gang nødvendig å lukke igjen 2 løkker i en ny rad. Så det viser seg en dobbel pigtail, som passer til resten av 4 løkker. 4 løkker dekker hele produktet.

Lukking av produkt 8


Finger strikking:
9 løkker fra pinnen fjernes på strikkepinnen, den andre strikkepinnen (fra de som ble ringt tidligere) får ytterligere 9 løkker. Fingeren er strikket med fremre løkker med en svart tråd på 22 rader. Vi lukker, starter beregningen: 2 sammen, foran, 2 sammen, 7 foran.

Strikk 9

Strikking 10

Strikking 10

Strikking 10

Strikking 11


Votter er klare.

Votter klare 12

Votter klare 13
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner