DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Væren figur med puslespill
Kunstnerisk saging av trehåndverk er en av de mest populære typene dekorative kunst tilgjengelig for en kreativ person som ikke har spesialundervisning og opplæring. Originale mestersagere lager mønstrede blonder og dekorative av treemner og kryssfiner jobbing, leker og hjemmepynt til det gode og morsomme. Saging med en moderne puslespillmaskin letter arbeidet mesteren, siden slikt utstyr lar deg få jevne kutt med maskinert overflate av utmerket kvalitet. Ved å justere maskinens hastighet, og ved å endre tykkelsen på sagen, kan du oppnå helt nøyaktige kutt selv på tykt tre.

Craft, laget uavhengig, holder varmen fra hendene til mesteren og hans gode energi, så dette en gave dobbelt verdifullt. Og hvis det også er et magisk symbol, for eksempel stjernetegn, for eksempel, er det utstyrt med en spesiell kraft som ikke bare vil glede eieren, men også beskytte ham.

Begynn arbeidet med å skrive ut et bilde som vil bli en modell for fremtidig håndverk. Tegningen skal være tydelig og laget i full størrelse.

Ram tegning


Det resulterende bildet må limes med et midlertidig lim eller vanlig melpasta på en forberedt trebase av passende størrelse og la tørke i en time. I dette tilfellet brukes et tørt furubrett 20 mm tykt til arbeid.

tørr furuplate brukes


Så går vi direkte til skjæreprosessen. For å gjøre dette, er det installert en Silver Reverse nr. 5-fil i klemmene på maskinen. Start arbeidet fra kanten som ligger så nært det limte mønsteret som mulig.

til skjæreprosessen


Arbeidsstykket jevnt, uten mye trykk, beveger vi oss langs den horisontale overflaten til filen langs linjen på bildet, nøyaktig gjentar omrisset av bildet. Ved skarpe svinger og skarpe hjørner skal filen utføre hyppige korte bevegelser, og arbeidsstykket skal bevege seg saktere for å justere kutteretningen riktig.

justering av skjæreretningen


Når produktet kuttes langs konturen, kan du fortsette med implementeringen av interne kutt, ved å følge den tiltenkte linjen. Dermed får vi ikke bare en figur, men et genialt puslespill som vil være interessant å sette sammen for både barn og voksne.

indre kutt


Trinn for trinn vil vi dele leketøyet vårt i separate deler og prøve å utføre snittet nøyaktig og nøyaktig.

knuse leketøyet vårt


På slutten av arbeidet med maskinen bør det skaffes 14 intrikate detaljer, som ganske vakt minner om den opprinnelige modellen.

intrikate detaljer


Neste trinn i arbeidet er fjerning av limt papir fra tredeler. Dette er enkelt å gjøre med en børste dyppet i vann. Papiret bløtgjør og er fritt til å skrelle av en treoverflate.

fjerning av papir fra tredeler


Nå skal delene tørkes litt og gå videre til sliping med sandpapir nr. 320. Bearbeiding utføres langs trefibrene til overflaten til hver del blir glatt. Vi kutter skivene nøye, da dette er de vanskeligste områdene som krever spesiell omsorg og tålmodighet.

fortsett å slipe


De polerte delene er dekket med vannbasert møbel akryllakk, som tørker raskt, bevarer den naturlige fargen på treet og blir ikke gul etter hvert. Denne typen belegg er miljøvennlig, noe som er spesielt viktig fordi håndverket vårt, i tillegg til den dekorative funksjonen, spiller rollen som et leketøy for barn.

dekket med akryllakk


Etter at lakken har tørket, kan du gå videre til monteringen av håndverket.

Væren figurer med et stikksag


En slik figur vil være en god gave til både en voksen og et barn. Puslespillet skal lære barn konsentrasjon og logisk tenking, utvikle hukommelse, fantasi og fine motoriske ferdigheter for fingrene. Å sette sammen modellen en stund vil introdusere et konkurranseelement i morsom underholdning og vil føre til mye positive følelser blant spillerne.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner