DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
De færreste vet at kristtorn er et symbol på julen. Julehuleugler sitter på dette holmen og vokter huset. Jeg vil fortelle deg hvordan du lager en magnet med disse ugler. Servietter kan kjøpes i papirhandel, i supermarkeder. Hvis det ikke er noen serviett med bilde av ugler, kan du ta hvilken som helst annen, for eksempel med julenissen.

Hva du trenger:
• servietter,
• magnetisk papir,
• hårspray,
• lim gjennomsiktig Globus (lim til sko).

du trenger


1 trinn.
Ta et stykke magnetisk papir 10 * 15 cm (jeg kjøpte i en datamaskinbutikk, der det selges vanlig fotopapir).
Nå bruker du en serviett og se om bildet av uglene passer. Vi markerer med en blyant og klipper av det unødvendige fra baksiden

ark magnetisk papir

påfør en serviett


2 trinn.
Nå bryter vi av kantene slik at unødvendige snøfnugg ikke er synlige.

Skill laget fra servietten


3 trinn.
Skill de to nedre lagene fra servietten.

lim


4 trinn.
Vi vil legge et serviett på et magnetisk ark. Jeg fant ut at det er umulig å jobbe med PVA-lim, fordi det rynker et serviett for tynt, etterlater for mange tykke støt under bildet. Derfor bestemte jeg meg for å bruke et transparent lim Globus. Den tørker raskt, etterlater ikke rynker, det eneste negative er flekkene på et serviett. Vi påfører ikke lim på en gang, men litt etter litt - vi påførte et område, glattet det, tok det over et annet. Fordi limet tørker veldig raskt.

Nå bryter kantene


5 trinn.
Flekkene kunne ikke unngås, så vi skar av kanten krøllete. Først klipper vi omtrent hoveddelen av bildet med enkle saks, for deretter å justere kantene på en måte med manikyrsaks for å understreke bladene på hollyplanten som uglene sitter på. Denne planten er et symbol på julen.

hårspray


6 trinn.
For å beskytte servietten mot fuktighet, påfør et lag med sterk hold hårspray.

jern jern


7 trinn.
Uglene tørker, og fest endelig lakket med et strykejern for å tørke lakken. Det er nødvendig å vente til lakken fordamper, ellers når du stryker magnetpinnene. Så vi bruker 3 lag, selv om mer er mulig. Her er vinteruglene og klare!
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner