DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Papirhåndkleholder
Papirhåndklær på kjøkkenet er alltid en uerstattelig ting. Jeg foreslår å lage en håndkleholder med egne hender. Designet er veldig enkelt, og opprettelsen vil ikke ta mer enn to timer. På samme tid vil du få en veldig sterk holder, du vil være sikker på holdbarheten, samt at den er miljøvennlig. Og tenk hvordan en treholder ser bedre ut enn en plast.

For å lage en holder for papirhåndklær, trenger vi: restene av et treplate 2 cm tykt, ståltråd, 10 selvskruende skruer, en kvern, et slipemunnstykke for en kvern, en drill.

1. Skjær et rektangel fra et brett med dimensjoner 33 x 10 cm.

Klipp ut rektangelet


2. Skjær 2 rektangler 10 x 12 cm. Bruk en kvern til å klippe det ene hjørnet og gjør det avrundet.

Skjær 2 rektangler


3. Vi kler slipemunnstykket på kvernen, sliper delene til perfekt glatthet.
4. Vi tar et stykke tråd 36 cm lang. Vi pakker den ene kanten slik at vi har en krok.

stykke ledning


5. Nå samler vi alle elementene til holderen. Ved hjelp av skruer fester vi sidene til bakveggen.

detaljene


6. Bor med et bor med en tykkelse som er lik tykkelsen på ledningen, bor hull i sideveggene.
7. I bakveggen borer vi tre ikke gjennomgående hull til omtrent midten av tykkelsen på brettet.
8. Før ledningen gjennom hullene i sideveggene.
9. Vi setter inn tre selvskruende skruer i hullene som er laget tidligere, og med en drill eller skrutrekker vrir vi dem inn i veggen.
10. Her er vår holder og klar. Det gjenstår bare å ta på en rull papirhåndklær. For å gjøre dette, fjern ledningen fra den ene siden, sett på en rull og tre ledningen gjennom sideveggen igjen.

Papirhåndklær på kjøkkenet


Holderen for papirhåndklær er oftest montert på veggen nær vasken, men du kan også finne et sted i nærheten av komfyren. Det er veldig praktisk å bruke, for det første fordi håndkleet alltid er for hånden, og for det andre fordi når du river av et håndkle, vil du aldri flekker et annet.

Papirhåndkleholder
Kommentarer (1)
  1. Gjest Igor
    #1 Gjest Igor gjester 3. september 2018 12:16
    3
    Laget som en kollektiv gård "Sti til å ødelegge." Jeg er ikke en stor spesialist på kverner, men da jeg kjøpte den til meg selv, husker jeg absolutt i bruksanvisningen at det var forbudt å ha sirkelsagblad på. Tross alt, hvis det satt seg fast litt, vil du ikke holde det i hendene, og du vil se etter det femte hjørnet i rommet, gjemme deg for den flygende kvernen. Slike ting er laget av ELECTROLOBZIK, som er pålitelig og trygg for helsen.
    Dee og ennoblement trenger dette designet. Fyll alle sprekker, dekk med flekker eller bare bruk flere lag med lakk. Men for en kollektiv gård vil det gjøre.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner