DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Hvordan dekorere huset til ferien?
Enhver ferie må utformes deretter. Nyttår er et juletre og glitrende regn, bursdag er ballonger, St. Valentinsdag er en rekke hjerter, 8. mars - blomster. Og nesten alle arrangementer kan pyntes med en lys original krans. Strekker det gjennom hele rommet, får det automatisk et festlig utseende, som kan suppleres med absolutt ingenting. Gå tilbake til listen over helligdager: Nyttår - en krans med snøfnugg og snømenn, til bursdag - fargerike flagg, figurer av elskede dyr, Valentinsdag - selvfølgelig, hjerter og cupids, 8. mars - blomster og figurer av jenter.

Hvor får jeg en krans?
Utvalget av butikker er fylt med et bredt utvalg av tilbehør til feiringer, blant dem er det selvfølgelig ikke vanskelig å finne et bredt utvalg av kranser. Men hvor mange trenger de for å dekorere et hus eller til og med ett rom? En enkelt tråd vil tydeligvis ikke være nok. Og vil det være mulig å finne blant all variasjonen som virkelig vil like og passe?
Den beste utveien er å lage en krans på egen hånd. Dessuten er dette ikke vanskelig i det hele tatt. Din oppmerksomhet er en detaljert mesterklasse som vil lære deg hvordan du lager en rekke kranser for enhver ferie.

Hva skal til for en krans?
- papir (farget eller bølget);
-karandash;
-Scissors

Hvordan lage en krans?
1. Bølgepapp er utmerket for å lage kranser, fordi det er en størrelsesorden sterkere på grunn av den spesielle strukturen, men alt annet farget papir er også egnet. Selv om det hender at det brister, kan du enkelt lime det skadede fragmentet med lim eller tape.
2. Bøy deretter papiret med en trekkspill.
3. Når du har bestemt deg for bildet, bestemmer du selv og hvilken størrelse det vil være.
4. Sett tegningen. Du kan gjøre dette ved hjelp av en mal eller bare for hånd. Tegningen skal være så stor at kantene ligger an mot foldene på papiret. Tenk over komposisjonsøyeblikket. I vårt tilfelle vil snømennene holde på håndtakene, og stjernene vil være forbundet med bjelker. Selv om blomstene for eksempel bare strekker seg ut i en linje - vil den også være ganske fin.
5. Klipp ut mønsteret, og ta i betraktning det faktum at stedene hvor figurene vil bli satt sammen ikke trenger å kuttes. Det vil si at foldene på papiret skal forbli intakte.
6. Utvid og se kransen din. Legg til noen detaljer for å gjøre det enda mer interessant. Så vi tegnet små ansikter for stjernene og snømennene, og de ble øyeblikkelig muntere.

Bølgepapp

Farget papir

Festlig krans

Festlig krans


Hvis kransen er for kort, kan du gjenta alle trinnene igjen, og deretter koble de to (tre, fire) koblingene med lim, tape eller en stiftemaskin.
Siden det er veldig enkelt å lage denne dekorasjonen, involver et barn i arbeidet. Tenk hvor hyggelig det vil være for ham senere å se skapelsen hans på juletreet eller et annet sted, og fortelle vennene sine at han deltok i en så viktig virksomhet - dette er generelt en grunn til stolthet!
En slik krans kan henges under taket, på takskjegg og dører, eller brukes som en original gardinholder.
Prøv det, så lykkes du!

Har bestemt meg for bildet

klipp ut de små mennene

Festlig krans

Bruk tegning

Festlig krans

På gardinen
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner