DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
votter


Nyttår er en høytid for alle, inkludert hovedgiveren til julenissens velsignelser! Men problemet, julenissen gikk i skogen, men mistet votten! Hvordan holde en stab, fordi den ikke fryser på lenge! Og du bør begynne med å forberede alt du trenger, du trenger:

• Papp
• To våtservietter
• Nål
• saks
• Bomullstråder er tette
• Ulltråd
• Verktøy for å dekorere hansker

Til å begynne med lager vi et tomt fra papp (papp skal tas stramt) og tegne et vottsmønster på det. Skjær deretter langs konturen og lag markeringer på servietter.

papp blank


På stoffet skal konturen som arbeidsstykket skal kuttes være 3-4 cm større enn pappversjonen.

På stoffkonturen


Deretter overskyter vi votten vår og vender den til fremsiden. Papp bør settes inn i midten av emnet, og overskuddet kappes med en passende ulltråd i farger. Og vi får et slikt produkt

vi trimmer


Men han mangler en feststemning. Alt som er til hånden, er nyttig for dette: perler, perler, smykker laget av glass og plast.
I mitt tilfelle var det en blomsterflette for hånden, og glasselementer fra et armbånd. Uansett må du lage den sentrale delen som grunnlag for innredningen og velge flere elementer til den. For midten forberedte jeg et stykke frotté, og klippet en sirkel ut av den.

gjør midtpartiet


Så trimmer vi den med ulltråd, og lager en frynse. Nå kan du begynne å danne en magisk snøfnugg fra glasselementer.
Vi syr det viktigste dekorasjonselementet til votten og kompletterer komposisjonen med sekundærdekorasjoner, i mitt tilfelle er dette hvite blomster med et blått senter, som minner veldig om snøflak.
Det siste trinnet er kanten, du kan lage det fra fuskepels eller glitter.

Sy på


Så fantastisk er det klart en gave til julenissen, som kan lages med et barn. I tillegg kan du sette en gratulasjonsbrev med takknemlig ord i midten av votten. Å legge en slik gave bør være under treet, slik at Frost byttet den mot en gave til et barn.

votter

votter av Santa Claus
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner