DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
I dag skal vi studere en detaljert mesterklasse om produksjon av juleleker i teknologi decoupage.

Hva vi trenger for dette:
• To skumhjerter;
• To servietter til decoupage: en med nyttårs hjort, og den andre med hester;
• Hvit akrylmaling;
• Akryl blank lakk for decoupage;
• PVA-lim;
• To boller;
• Børste for decoupage;
• Skumsvamp;
• Spangler flytende og tørt;

materialer for arbeid

påfør et strøk maling


La oss starte, hell hvit akrylmaling i en tallerken, ta en svamp og påfør det første laget med maling, først på den ene siden av hvert hjerte, og deretter på baksiden av hjertene. Gi tid til å tørke i ca 30-40 minutter på hver side.

påfør et strøk maling

det første laget er tørt


Når det første laget har tørket, maler vi nå hjertet med et andre lag på begge sider. La stå en stund allerede et sted rundt en time. Mens hjertene tørker, forbereder servietter til dekorasjon. Vi har servietter som måler 25 * 25 cm, vi trenger et halvt serviett, slik at du umiddelbart kan ta et halvt serviett.

forbered servietter

helt tørr


I den andre platen fortynner vi den samme mengden PVA-lim og vann, blander godt, vi får en limblanding som limer et serviett til overflaten. Hjertene har tørket, nå påfører vi servietter på hjertene og kutter fragmentene vi trenger.

spre lim og vann

påfør servietter


Vi fester et bilde med en hest og en børste for decoupage, vi starter fra sentrum for å lime inn bildet. Vri kantene forsiktig og smør.

Legg ved et bilde

pinne tegning


La siden som servietten ble påført tørr og vend over til den andre siden, ta det andre fragmentet med hesten og lim det andre bildet, som på bildet. Der servietter ikke er helt nok, kan du legge til enkeltstykker og feste med en pensel.

til den andre siden

lim Vai


La andresiden tørke. I samme sekvens, dekorere det andre hjertet med et serviett med hjort. Nå skal vi dekke hjertene med akryllakk. Vi påfører det første laget med en børste, gir tid til å tørke, deretter det neste laget og så videre, bare 4-5 lag lakk til decoupage. Til slutt, hvis ønskelig, kan du drysse hjerter med tørre gnister, eller pynte med flytende gnister.

decoupage leker

dekorere med flytende spangles

Juletre decoupage
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner