DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Snømann i skjorte
En slik søt snømann kan lages med et barn, noe som gir ham mesteparten av arbeidet. Tross alt, å lage et ekte volumetrisk leketøy til ham vil ikke bare være interessant, men også lærerikt. Vi bruker ikke saks og andre skarpe gjenstander, og vi trenger en nål bare for å sy knapper og øyne på snømannen, derfor vil det være trygt å lage et leketøy for barnet. I tillegg vet vi at barn er veldig rastløse, og i lang tid vil de ikke sitte på en ting, men opprettelsen av snømannen vår vil ikke ta mer enn en time.

snømann og bryst


For en snømann trenger vi bare improviserte midler. Jeg er sikker på at hver nålekvinne vil ha flere unødvendige garnrester, og vi klipper stoffet fra en gammel og unødvendig skjorte.

For en snømann i en skjorte trenger vi: et stykke bomullsstoff på 40 x 40 cm, 3 nøster garn i forskjellige størrelser, sterke tråder, 2 små knapper og 2 store knapper, en deodoranthette, 2 godteripakker.

1. Vi legger ut stoffet og satte i midten det største garnet. Vi samler stoffet rundt og binder det tett med en tråd.

nødvendig for en snømann


2. Legg deretter et nøste av mindre størrelse på endene av stoffet. Forsikre deg om at nøstene er bundet jevnt, ellers blir snømannen vår skjev, og vi trenger ikke dette i det hele tatt.

ball av tråd


3. Vi knytter det siste minste nøste til endene av stoffet.

pakk ballen


4. Vi trimmer endene av stoffet slik at de ikke henger for mye og kan passe helt inn i hetten fra deodoranten.

knytte


5. Vi syr to knapper til det øverste hodet til snømannen - dette vil være øynene, og tegne en munn. Munnen kan også være brodert med røde tråder eller perler.

2 knop bundet


6. Vi syr flere knapper til nedre og midterste baller - tross alt er snømannen vår i en skjorte.

vi pakker ballen


7. Vi lager hender av godteripakker. For å gjøre dette, vri dem på den ene siden. Skjær små hull i midtkulen og sett inn hendene.

sy knapper

en bøtte på hodet


Her er snømannen vår og klar. Det kan pyntes med et søtt skjerf slik at det ikke fryser på den kalde vinteren. Og du kan lage en snøkvinne. For å gjøre dette, kutt ut fra det samme stoffet, eller fra en hvilken som helst annen trekant og bind det på hodet i stedet for en hette som et skjerf.

vi fester hender

Snømann i skjorte


Generelt dukket ideen om å lage leker fra nøster av garn for lenge siden. Det mestrene bare ikke gjør - juleleker, dyr og til og med mennesker. Eksperimentere, fantasere, dekorere hjemmet ditt og livet ditt!
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner