DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Morsomt og ukomplisert i utførelsen jobbing antagelig unnfanget på grunnlag av en papirkotte til alle. Vi vil fortelle deg hvordan du kan gjøre dette håndverket mer interessant ved hjelp av de enkleste elementene i teknologien "quilling". Når det nye året nærmer seg, vil vi lage Snow Maiden.

Først lages en kjegle. Vi gjorde den stor nok til å ha nok plass til dekorative elementer. Basen på kjeglen er omtrent en tredjedel av en sirkel med en radius på 14 cm (den passer bare på et A4-ark). Hendene er kuttet ut av det samme papiret.

Først blir kjeglen laget


Hvitt papir er nødvendig for ansiktet, så vi lager hodet hver for seg. Formen på sylinderen er mer egnet for den enn en kjegle, og da lukker vi toppen med en hette. Høyden på denne sylinderen var ca 3 cm. Vi malte ansiktene våre med filtpenn, fordi blyanttegningen ved siden av den mettede fargen på papiret ser for blek ut. For å gjøre ansiktet rosa, brukte vi rød akvarell.

For ansikt trenger du hvitt papir


Det første dekorative elementet er pels, som vil pryde hem, ermer og lue. For å lage det, må du kutte av en stripe med hvitt papir på ca. 29,5 x 3,5 cm, brette den i to langs langsiden og lage kutt fra brettsiden med et intervall på 0,5 cm, og la kanten være 1 cm bred. overlappende, viser det seg et rør.

vil pryde hem


Hemmen er dekorert med snøfnugg laget med de enkleste elementene i quilling-teknikken. Først er en tett spiral laget av en smal papirstrimmel (du kan kjøpe den eller klippe den selv). Papir kan vikles, for eksempel på en strikkepinne, og deretter fjernes forsiktig fra det. Da må du svekke trykket på kantene, spiralen slapper litt av og blir til en fri spiral. Kanten er festet med lim. Når limet tørker, må du gi formen til en romb med fingrene. Endelig klistres rhombuses sammen, det viser seg en snøfnugg. Alle beskrevne elementer er vist på figuren i rekkefølge fra venstre til høyre.

Hemmen er dekorert med snøfnugg.


Kanten på ermet er dekorert med pels på begge sider for å gjøre hylsen mer voluminøs. Og en annen dekorasjon er basert på quilling-teknikken. En papirstrimmel er vridd fra to sider til identiske frie spiraler, som er festet med lim, og det gjenværende ubrukte papiret brettes over i like stor avstand fra dem. På kontaktpunktet er spiralene også festet med lim. Det ferdige designet limes på ermet.

dekorert med pels


Grunnlaget for hetten er en tett spiral. For å spare tid og papir surret vi det på en filtpenn og pyntet deretter det gjenværende hullet med en pompom laget akkurat som pels. For å gi spiralen formen på hetten, må du skifte lagene lett. Etter å ha oppnådd det ønskede resultatet, sikret vi oss plasseringen av svingene ved å lime en stripe papir fra innsiden. Bunnen av hetten er avgrenset med pels.

stram spiral


Nå som nesten alt er klart, kan du stikke hodet, hendene og smykkene til hemmen. Bunnen av kanten er dekorert med pels; en krage og en vertikal kant er også laget av pels. Ved hjelp av sistnevnte kan du skjule kjeglenes bindingssted. Snøflak er plassert symmetrisk i nedre del av kanten. Den siste detalj er håret. Strengene er spiraler i 1-2 svinger med lange ender.Disse løse endene holder seg til toppen av hodet. For å få frisyren til Snow Maiden til å se vakker ut, er det bedre hvis lengden på strengene gradvis vil øke fra templene til baksiden av hodet. Det gjenstår å stikke en hatt, og Snow Maiden er klar.

du kan stikke hodet

papir snø maiden
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner