DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Verksted for å lage et nyttårsleketøy, en ball fra CDer.
Alle av oss venter på nyttårsfeiringen, det er bedre å forberede oss på det på forhånd. La oss lage nyttårsleker selv fra improviserte midler. En ball med disker vil være en fantastisk dekorasjon for juletreet, grangrener i en vase. Og du kan dekorere huset med slike baller: legg dem på glitter og heng dem på veggene.

materialer for arbeid


For arbeid trenger vi:
- Julekule leketøy.
- Disker.
- Lettere.
- Et stearinlys.
- Hagesaks eller metallskjær.
- Lim øyeblikket på "flytende negler."
- Et stykke fille.

varme hakket på disken

vi klipper med hagesaks

klipp rutene ut av plater


Små hagesaks eller metallsaks kutter firkanter fra platene. Før du kutter, varmer vi stedet for kuttet på disken med et stearinlys eller en lighter, slik at det skinnende belegget på disken ikke kommer av når det kuttes. Bruk pinsett for ikke å brenne deg selv. Du kan også holde disken en stund i varmt vann, den vil ha samme effekt som når den varmes opp med en lightere.

stikk en ball på leken

brukt stigma


Lim deretter rutene på ballleken med lim. Det er to måter å feste deler av en plate på et leketøy:
- Den første måten. Lim fra topp til bunn, flytt i en sirkel.
- Den andre veien. Vi begynner å stikke fra midten av ballen, i en sirkel. Gå deretter opp eller ned. Men med denne metoden er det bedre å kutte disken ikke i firkanter, men i rektangler.
Det er bedre å bruke en ball av sølv eller hvit, da vil ikke "åpningene" mellom rutene være så merkbare. Vi brukte lim-øyeblikk "flytende negler" i hvite eller gjennomsiktige farger.

fjern mekanisk


På den ferdige ballen fjerner vi sporene etter lim mekanisk, vi gnir ballen med en klut for glans.

juletøy


Leken er klar.
Etter dette prinsippet er baller laget for diskotek. Ved å rette en lysstråle mot en slik ball i et mørkt rom, vil rommet fylles med solstråler. Bare for fremstilling av en diskokule trenger du å bruke en større ball-base, eksperiment.

juletre leketøy
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner