DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Boks for blyanter


Kommer ofte over bokser som jeg ikke vil skille meg ut med. Og de lyver til du kommer med søknaden deres. Så denne gangen. Servietter er lenge over, og kaster boksen, hånden reiste seg ikke. Og bra. Fordi det kom ut av et vakkert blyantstativ i nyttår.

hva du trenger for decoupage


Gjør det ikke vanskelig. I tillegg til tålmodighet, trenger du:
• en tom boks fra servietter;
• hvit og rød akrylmaling;
• brede og tynne børster (myke);
• limbørste (hard);
• PVA-lim;
• serviett for decoupage;
• saks.

Til å begynne med er det nødvendig å rive kjernen fra boksen, som ikke passerte våtservietter. Etter at det er bedre å tørke det på alle sider med alkohol. Dette vil fjerne fett og støv, slik at malingen belegger overflaten jevnt. Hvitmaling må åpnes alle seks sider tre ganger. I tillegg skal hvert lag tørke godt.

lage tegninger


Mens boksen tørker, kan du forberede tegninger. Serviet skjæres i nødvendige deler og kobles fra de to nedre lagene. Etter å ha distribuert bildet på esken, kan du fortsette til decoupage.

lim på toppen


Vi plasserer tegningen på overflaten og dekker den med lim på toppen. En stiv børste med kunstig villi passer godt til dette. Du må smøre ved å flytte børsten fra midten til kantene slik at det ikke blir luftbobler under bildet.

limbilder

Vi satte figuren

ta på med akrylmaling


Etter tørking kan arbeidet korrigeres med akrylmaling, gnister. Arbeidet kan også lakkeres, slik at det varer lenger.

Decoupage blyant


Siden denne boksen var designet for blyanter, måtte jeg redusere bunnen av den. For å gjøre dette ble krøllete papirark plassert inni, og et stykke polstring polyester ble plassert på toppen. Så blyanter vil alltid være for hånden, boksen er for hånden, og dens design vil bidra til å dekorere rommet i nyttårsstil.

Decoupage serviettbokser


I tillegg til blyanter, kan du i en slik boks lagre lommetørkle, små leker, små baller av tråd, søtsaker og mye mer. Det viktigste er at det er en slik kasse i huset, og alle vil bestemme hva de skal legge i den.
Kommentarer (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine gjester 29. august 2017 05:23
    0
    Jeg tror også at bokser kaster bort det siste, de kan alltid brukes. Dette er et veldig godt alternativ, festlig, du kan lage andre dekorasjoner, hvis du har gamle postkort hjemme, kan du også dekorere produktet med 3D-sommerfugler!

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner