DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Problemet med å feste hetten
Jeg kjøpte det betyr en hette, enkel, men ikke helt billig. Han kom hjem, skulle feste seg på kjøkkenet, da han plutselig stjal et gassrør som var i veien. Produsenten laget standard festemidler: for å feste tett på veggen, noe jeg naturlig nok ikke kunne gjøre på grunn av røret.

Sted for tegning


Jeg fant en vei ut av denne situasjonen: Jeg kjøpte 6 hjørner. De er ikke dyre, jeg har 8 rubler verdt. Hvorfor 6? Fordi hetten vil være festet på 3 steder og ett hjørne krever 2 hjørner. Montering skjer som følger:

hjørner


Først vil jeg skru alle 6 hjørnene på hetten og se hvordan alt blir.

festede hjørner

komfyr hette


Røret stikker ut på det største stedet 5 centimeter fra veggen. Hjørner gir en avstand på 8 centimeter, pluss som du kan konfigurere fra 5 til 15 centimeter.

Da er alt i henhold til standarden: vi fester hjørnene til veggen og på hetten, så henger vi hetten og kobler sammen hjørnene på veggen og hetten, festes med bolter.

hette mot veggen


Det er alt, jeg håper noen kommer godt med.
Gå tilbake
Kommentarer (2)
 1. anonym
  #1 anonym gjester 17. januar 2015 23:52
  1
  Det er slik som en [b] rørleggerbolt [/ b], som hovedsakelig brukes til å feste servanter og er en stang, på den ene siden er en metrisk gjenge M8 eller M10 kuttet, på den annen side en gjeng for dybler.
 2. Eugene X
  #2 Eugene X gjester 12. mars 2019, 8:36 kl.
  0
  Takk for ideen med hjørnene, det hjalp.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner