DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Akvarium i en lyspære
Akvariet har lenge vært en dekorasjon av interiøret i leiligheter. Oftest kan du finne store akvarier med en kapasitet på 100 liter eller mer. Noen liker imidlertid nano-akvariet. I dette tilfellet brukes uventede gjenstander som vaser og glass til å inneholde vannlevende organismer. Det er til og med akvarier ... i en lyspære. Vi tilbyr å lage et slikt akvarium selv.

akvarium materialer


Fra materialene trenger vi en glødelampe, finkornet akvariejord og en liten vannplante.

For å begynne, skiller du pæren fra pæren. Dette kan gjøres med en hammer ved å tappe den på alle sider av sokkelen. Bare bruk ikke overdreven kraft - lampen kan gå i stykker.

håndter lampen


Etter at du har fjernet hetten, må du fjerne unødvendige glassdeler fra pæren. Arkiver kantene på hullet i kolben hvis de er for skarpe.

arkiver kolben


Skyll kolben og hell akvariejord i den. Så plant en akvariumplante i den og fyll lampen med vann. For å toppe det, sett på hetten. Det resulterende akvariet kan settes på et stativ eller henges hvis basen holder godt på kolben.

Akvarium i en lyspære


I et slikt "akvarium" kan du selvfølgelig ikke holde fisk. Men ved hjelp av det kan du overraske dine venner og bekjente. Et akvarium i en lyspære kan også være en original gave.
Kommentarer (1)
  1. MrDizaynerr
    #1 MrDizaynerr gjester 19. april 2014 08:32
    2
    Fortsatt å plante en fisk smil

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner