DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Duftende tildobjørn
Noen ganger, når vi besøker noen eller på bursdag, tenker vi veldig lenge på hva vi skal gi. Det hender ofte at denne personen allerede har alt han trenger. I slike øyeblikk hjelper ideer til gaver laget for hånd. De er kanskje ikke dyre eller elegante, men alltid søte, snille og skaper hygge.
En av slike ideer kan være en velduftende tildo - en bjørn sydd for hånd. Det vil ikke være vanskelig å lage det, og hvis du har barn, kan også de ta del.

Så for bjørnen trenger vi:
• Stoff (ideelt burlap eller to-tråds, hvis ikke, kan lin eller bomull brukes)
• Filler (holofiber, syntetisk winterizer, syntetisk winterizer)
• Nål og tråd
• saks
• Te brygging
• pulverkaffe
• Kakaopulver
• Vanillin
• børste
• Penn og papir

nødvendig for matlaging


1) På papir tegner du en skisse av bamsen. Merk umiddelbart stedet der vi skal fylle leken med en polstring som er polstret og kutt den ut.

tegne en skisse


2) Vi bruker et mønster på stoffet, sirkler og kutter, etterlater hele omkretsen av leketøyet for sømmer på 0,5 cm.

Vi bruker et mønster


3) Brett mønstrene med forsiden til hverandre. På en symaskin eller sy halvdelene på bamsen manuelt. Ikke glem å la et lite hull for å vende ut og kutte kvadratene på avrundede steder på bena, slik at sømmene ikke puffer opp senere.

Legg til mønstre


4) Nå skruer vi ut leketøyet og fyller det med en syntetisk vinterfører, og skrammer den forsiktig med en pinne eller blyant. Etter å ha rettet fyllstoffet, og sørget for at det ikke er noen uregelmessigheter, syr vi hullet med en skjult søm.

vi fyller med polstring av polyester


5) Neste trinn er å male den lille bjørnen. For å gjøre dette, bland kaffe, teblader, kakao og vanillin. Påfør blandingen på stoffet veldig enkelt, praktisk uten å trykke på.

bamse maleri


6) Etter å ha malt i hjørnet på bamsen, lager du en løkke og henger den til tørk i ovnen. Det tar omtrent 10 minutter på en rolig brann. Det er nødvendig å sikre at bjørnen ikke blir brent.

heng til tørk


7) Så snart den lille bjørnen er tørr, kan du tegne snute for den. Akrylmaling er ideell, men du kan bruke vanlig vanntett eyeliner. Og nå er bjørnen vår klar til å glede den nye elskerinnen med kaffe- og sjokoladearoma.

Duftende Tildobjørn


PS! Og hvis du legger den nær puta for natten, vil bare hyggelige og gode drømmer drømme.

gjør det selv
Kommentarer (1)
  1. feelloff
    #1 feelloff gjester 25. november 2013 09:25
    1
    For en skummel. Brrrrr ....: wassat:

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner