DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Postkort" Rød katt "
Blanker og verktøy for utførelse av dette jobbing trenger litt:
farge papp;
saks, linjal;
PVA lim;
filtpenn, enkel blyant;
to oransje papirservietter, bambusspyd
dekorativ blomst.

I stedet for papp kan du bruke fløyelspapir. Det ser mer elegant ut, men krever mer nøyaktighet når du arbeider med lim. Først må du klippe ut et rektangel med standard gratulasjonskortformat - 10x15 cm fra papp. Påfør en litt merkbar skisse av kattens figur på blankt med en enkel blyant: en buet rygg, hale, hode. Det er nok.

rull opp sugerør


Fra begge utfoldede servietter, start fra hjørnet, rull sugerør. Du kan bruke et bambusspyd som hjelp - det er ganske tynt og glir ikke. Det er ikke nødvendig å vri seg veldig tett, slik at det blir lettere å brette et sugerør i en turnering.

skisse figurer


Det er mer praktisk å begynne å stikke katten fra kroppen. En tynn linje lim skal påføres langs blyantlinjen. Start fra forfoten, og lim en turrenn vridd fra et sugerør på denne limstripen. Hold den med venstre hånd, må du vri den litt og trykke den til pappen.

tynn stripe lim


Alt som er igjen etter at bakfoten er avskåret. Resten kommer godt med for halen. Et andre serviett blir brukt til å lage hodet. Det er bedre å begynne å lime den fra midten av pannen, fremheve ørene. Lim katteøyne ut av to vevskuler. Den tredje ballen fungerer som nesa og munnen til kattungen. Nå må du løpe en farget filtpenn over det limte seletøyet og etterlate striper og sirkler. Hvis ønskelig, kan du bruke en filtpenn for å tegne en bart i ansiktet. I tillegg vil en liten dekorativ blomst eller sommerfugl som flyr over en misfornøyd katt dekorere kortet.

Hilsen kort Rød katt
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner