DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Det er ingen hemmelighet at den harmoniske utviklingen til et barn krever en rekke ytre stimuli. Med andre ord bør intelligensen til barnet utvikles, ikke håpe på naturen. Dette brukes av mange produsenter av barneleker designet for å utvikle tale, finmotorikk, en forståelse av verden og mye mer. Imidlertid er "kjøpte" produkter ikke bedre enn hva du gjør med dine egne hender. Dessuten krever mange av disse lekene et minimum av materialer.
For eksempel kan et gummibord som du kan trekke på og få forskjellige former og hele bilder, gjøres på 3-4 timer. Et barn vil like et slikt leketøy og vil være et godt verktøy for utvikling av fine motoriske ferdigheter, studiet av geometriske former, begrepet størrelse og grunnleggende farger.

Gummiramme


For å lage en slik ramme trenger vi:
• Tresokkel, her er dimensjonene omtrent 23x29;
• Knapper (ca. 200 stk);
• Gummibånd for penger (selges i kontorartikler).
For fremstilling av denne rammen var det fortsatt nødvendig med PVC-lim og et to-lags serviett. Belegget på trebunnen var ikke veldig - med flekker og riper, så det var nødvendig å drapere det.

Trebunn

tannkjøttet negler


I det første trinnet, draperer vi brettet. Skille toppen, med et bilde, et serviettlag og legg det på toppen på en trebase. Hell lim i en liten krukke og bruk en børste til å bruke den på et serviett.

drapere brettet


Slike handlinger ligner eksternt decoupage. Etter at limet har tørket og servietten har festet seg til treet, gjør vi markeringen. For å gjøre dette kan du sette prikker på de rette stedene med en enkel blyant (her står de hver 2. cm, avstanden mellom radene er også 2 cm).

ligner decoupage


Trykk deretter knappene til de tiltenkte punktene. Innsatsen som kreves for å fikse knappen i sokkelen, kan være både ubetydelig og intens. Det hele avhenger av materialet som er lagt til grunn. I noen tilfeller gikk knappen for eksempel helt til styret. Deretter ble den fjernet ved hjelp av den geistlige kniven til ønsket høyde.
Til slutt blir resultatet dette:

Vi stapper negler


Alt, rammen er klar! Du kan prøve å strekke de elastiske båndene. For det første trenger babyen din hjelp til å finne ut av det nye leketøyet. Og så vil han selv lage forskjellige former og glede deg med fantasien.

Vi strekker elastiske bånd

Gummiramme


Lykke til med kreativiteten din!
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner