DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» »Rør i stål
Ringen er en type ring, den er hovedsakelig en manns smykker, og laget av "edelt metall" understreker statusen til eieren.
Nå er det mange varianter og former på ringer, og alle kan finne noe av seg selv, men hvis du vil ha noe originalt som understreker stilen din og gir deg muligheten til å bevise deg selv som en nybegynner juveler - er denne artikkelen noe for deg.

Og så trenger vi:
Ethvert stykke stål (kobber eller messing) rør, generelt, som du kan få, bør den indre diameteren på røret tilsvare diameteren på fingeren du vil lage ringen på.

stålrørseksjon

stålrør


Deretter må vi kutte den forberedte rørseksjonen i en vinkel, jo større vinkel, jo bredere er fronten av ringen og følgelig ryggen.
Etter at du har bestemt deg for hjørnene - vil vi arkivere det fremtidige arbeidsstykket, ikke bli motløs hvis det ikke ser attraktivt ut ennå. All Ahead!

kutt røret

et rørstykke


Deretter bestemmer vi den fremre (brede) siden av ringen. Hvis du vil lage en rektangulær som min, så klemmer vi arbeidsstykket vinkelrett på en skruestikk, og sliper det med en fil til ønsket tilstand.

vi behandler en fil

forene


Så sliper vi alle skarpe hjørner og avsatser fra sidene.

endre filen


Etter at du har gitt ringen ønsket form, tar vi opp tegningen - her er valget ubegrenset, det avhenger av fantasien din og tilgjengeligheten av nødvendige verktøy. Hvis du kommer godt overens med metalletsing, kan du få et veldig fint og interessant bilde, jeg slo meg til klassikeren og lagde et par kutt på sidene og 3 på diagonalen, så begynner den kjedelige slipeprosessen, hvis du har et elektroverktøy for polering vil dette i stor grad forenkle poleringsprosessen, i mangel av nødvendig verktøy, tar vi en stor emery klut og et hull vi reparerer grove uregelmessigheter, tar deretter det veldig lille sandpapiret som du kan finne og i en sirkulær bevegelse begynner å polere ringen for å fjerne alle riper.

tetningsring

Stålrørring

ferdig blikk


Og til slutt, hvis du vil gjøre ringen blank, må du gni den med goy pasta ved å bruke en fille.
Med denne metoden, hvis du har lyst og fantasi, kan du lage unike forfatterprodukter, alt er i dine hender, vellykkede hjemmelagde produkter.

DIY-ring


Produksjonsvideo:

Kommentarer (1)
  1. feelloff
    #1 feelloff gjester 6. november 2013 14:55
    0
    Kult, men forbanna, veldig arbeidskrevende. Uansett hva som er rustet eller oksidert, må du lage det av rustfritt stål eller dekke det med et slags galvanisk belegg.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner