DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Når skjønnhet oppstår hos en person, prøver han å dele den med hele verden, og dette forklares veldig enkelt - den konstante attraksjonen til kreativitetens verden. En av teknikkene som hjelper til med å bringe ideer til live er decoupage - Kunsten å dekorere et bredt utvalg av ting med fragmenter av papirservietter. Marie Antoinette var fremdeles glad i dette arbeidet, og i dag har hver og en av oss muligheten til å gjøre en unik ting. Så til poenget!

I arbeidet vi trenger:
blank, akrylgrunning og maling, lim og lakk for decoupage (det kan være to i ett), skrivesakerfil, serviett, skumsvamp, sandpapir.

I arbeidet vi trenger


1. Ved bruk av en svamp dekker vi arbeidsflaten til magneten med akryljord i flere lag til den blir helt hvit (dette kan gjøres opptil 3 ganger, hvert lag må tørke). I mellomrommet mellom dem sliper vi overflaten med fint sandpapir.

dekk overflaten til magneten


2. Du kan hjelpe akrylgrunning med å tørke med hårføner. Neste trinn er å kutte ut fragmentet av servietten du liker i henhold til størrelsen på magneten og fjerne de to nedre lagene fra det. Som et resultat har vi et tynt papir.

klipp ut bildet


3. På filen legger vi det kuttede fragmentet med forsiden ned. Hell litt vann i koppen, hell det på fragmentet, dekk det helt med vann og hell det resterende i vasken. Fjern boblene forsiktig med en børste.

hell lim


4. Ta filen etter tipsene og bruk den gradvis på det allerede tørkede arbeidsstykket. Fingrene fordriver luftbobler. Når alle disse manipulasjonene er gjort, lir du av spissen av servietten, skiller den fra filen og fjerner den. Som et resultat får vi et vakkert limt fragment.

vi fordriver bobler


5. Med en bred børste dekker vi magneten vår med lim, det er verdt å starte fra midten og forsiktig bevege deg til kanten og prøve å ikke berøre den.

Vi dekket med lim


6. Vi fjerner unødvendige deler på sidene og tørker magneten helt med hårføner. Deretter tar vi akrylmaling og maling. Vi belegger magneten med lakk ikke mindre enn i 2 lag med fullstendig tørking.
Kos deg med resultatet!

Decoupage magnet
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner