DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Original invitasjon til et utdrikningslag
En utdrikningslag er en viktig begivenhet i livet til en fremtidig brud. Derfor må du forberede deg på det grundig, gjennom å ha tenkt gjennom alle detaljer, opp til invitasjoner. Originale invitasjoner i form av et slikt emne på et kvinnetoalett som et korsett, vil være i stand til å overraske venninner og innstille dem til en festlig stemning.

For å starte arbeidet med å lage en invitasjon, trenger du:
• et ark med vakkert farget papir eller papp,
• blonder tape
• smal dekorativ flette,
• skinnende neglelakk,
• blyant
• lim;
• linjal,
• saks;
• skrivesakerkniv.
Nå kan du fortsette direkte til det kreative arbeidet.

Vi tegner og kutter ut malen for det fremtidige postkortet.

Vri papirarket opp ned og fortsett til tegningen av invitasjonen i form av et korsett. For å gjøre dette, bruk en linjal og en blyant.

Du trenger det


Etter at skissen til invitasjonen er fullført, bør du klippe den. Det er viktig å observere symmetrien på delene på forsiden og baksiden av kortet. For å bøye midjen på korsetten og ruffelen nedenfra, bør du brette kortet i to, slik det skal se ut til slutt, og kutte forsiktig ut disse elementene.

Tegn en mal


Dekorer fronten av invitasjonen.

For å gjøre invitasjonen mer original og interessant, anbefaler vi at du fullfører designet ved hjelp av blonderbånd. Etter å ha smurt teipen forsiktig med lim, lim den på korsettens kropp, som vist på bildet.

Dekorer fronten


I midten bruker du en spektakulær skinnende neglelakk navnet til kjæresten som invitasjonen er adressert til. Det anbefales å bruke en lakk med en tynn børste. Forsiden av postkortet er klart!

Dekorer baksiden av kortet.

Baksiden av papirkorsetten vår vil være like original som fronten, fordi vi lager strengene på den. For å gjøre dette, må du ta en geistlig kniv og lage to rader med hull på 5 stykker.

Pynt baksiden


Neste, tar vi en smal dekorativ flette og trekker den inn i hull, slik at en vakker veving skulle vise seg. Vi knytter endene av fletten i en fin bue.

Invitasjonen er klar, det gjenstår bare å skrive inn informasjonen om din fremtidige begivenhet.

Original invitasjon til et utdrikningslag


Hvis du ønsker det, kan du velge et annet skjema for å lage en invitasjon. Det kan være et postkort i form av en kjole, veske, sko og så videre. Ikke begrens deg til fantasi. Legg til nye elementer i skapelsen din, dekorere den med perler, perler, buer og rhinestones.
Vennene dine vil gjerne motta en uvanlig og kreativ invitasjon til et utdrikningslag.
Kommentarer (2)
 1. Lala
  #1 Lala gjester 3. november 2013 01:14
  0
  for et mareritt ...
 2. Nancy
  #2 Nancy gjester 30. januar 2014 10:11
  0
  Jeg kunne heller ikke passere forbi ... ideen er ikke dårlig, men papiret ble vellykket valgt, silhuetten er skjev og hullene er mye større enn selve snøret, det ville sannsynligvis kommet noen bånd opp.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner