DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
Feiringer, begivenheter og anledninger for å presentere små symboler i form av overraskelser eller gaver er alltid nok på kalenderen, men jeg vil gjøre denne prosessen spesiell, ikke vanlig, sammen med en suvenir er det alltid hyggelig å dele et stykke av varmen din.
Til stede 8. mars eller jul, eller kanskje en fin bauble på en vakker morgen eller romantisk kveld, bare uten grunn, er det lett å få plass i en boks "om fem minutter", hvis produksjonsprosess vil kreve et minimum av krefter, tid og materialer.

Verktøy og materialer for hånden:

Verktøy og rekvisita


innpakningspapir;
- skrivesaks;
- en enkel blyant;
- 5 minutters tid, litt iver, positivt humør;

kvadrat med brunt papir


Hvis du lager opp alt du trenger for å lage en eske, kan vi trygt fortsette til den kreative prosessen - å gjøre papir om til en boks "om fem minutter".
Opprinnelig kuttet du en firkant av brunt papir. Vi angir størrelsene avhengig av de nødvendige kassestørrelsene. I vår situasjon er lokket på 19 * 19 cm. Den endelige størrelsen på esken "om fem minutter" er 6 * 6 cm.

hvor firkantet er kuttet ut

bøy alle hjørnene på torget


Etter at firkanten er skåret ut, bøy du hjørnene forsiktig til midten som vist på bildet nedenfor.

bøy alle hjørnene på torget


I prosessen bøyer vi alle hjørnene på torget til sentrum, og gjentar en etter en handling, som på bildet nedenfor.

lag to kutt


Etter å ha bøyd, gjør du to kutt som på bildet. Vær oppmerksom på at kuttene ikke er gjort helt til midten. Vær forsiktig.

lag to kutt


Lokket fra kassen er klar, nå skal vi sette alt i trinn, vi følger prosessen på bildet:

brett trinn for trinn

brett trinn for trinn

stable boksen

boksen er klar


Så lokket fra boksen er klart, nå går vi videre til produksjonen av bunnen - bunnen av esken, vi tok vanlig hvitt papir for bunnen. Vi gjør også alt, i trinn, bare med dimensjoner vi angir mindre med 3-5 mm, i dette tilfellet er det 18,6 * 18,6 mm.

gå til bunns

boksen er klar


Nyttige råd fra forfatteren: produksjonen av esken er planlagt uten lim, men i tilfelle kassen på bildet, ble hjørnene og kantene festet med lim for bedre styrke. Med selvlagde bokser vil du selv forstå om du skal lime hjørnene eller ikke. Det viktigste er ikke å være redd for å prøve og eksperimentere, den kreative prosessen er uendelig og vakker, nyt.
Du kan dekorere den resulterende boksen med et bånd eller flette, knytte en bue eller en knute.

gaveeske


Boksen "om fem minutter" er klar, ikke glem å fylle den med favorittsøtsaken din, legg en liten suvenir eller en søt pyntegjenstand der. Hovedsaken er at sammen med gaven vil den personen kassen er beregnet for motta et stykke av din sjel og varme!
Gjør underverker med egne hender, alt godt!

DIY gaveeske
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner