DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Pannekaker med kjøtt
Prosessen med å lage pannekaker med kjøtt regnes som en av de enkleste og rimeligste. Denne retten kan tilfredsstille selv den alvorligste sulten, og kjøttfyllingen er universell og alle liker den. Hvis du er lei av å tilberede forskjellige pommes frites og sideretter til det, vil du slappe av på en enkel rett og glede ektefellen din med en uvanlig middag eller frokost - denne enkle oppskriften er for deg!

Pannekaker med kjøtt


Nødvendige ingredienser legg på bordet for ikke å glemme noe. Vi trenger:
• Kyllingegg - 3 stk.
• Melk (ikke for fett) - 3 ss.
• Hvetemel - 1,5 ss.
• Sukkersand - 3 ss.
• Salt - etter smak
• Raffinert solsikkeolje - 0,5 ss.
• Kjøtt (det er bedre å ta kjøttdeig) - 400 gr.
• Løk - 3 stk.
• Gulrøtter - 1 stk.
• Smør - hvor mye du skal spise

Nødvendige ingredienser


Fylling.
Til å begynne med, la oss komme inn i fyllet, for ikke å bli distrahert av det senere. Løk skal kuttes så små som mulig, og rasp gulrøttene på et fint rivjern, alt sammen stek i en langpanne til de er lysebrunne. Tilsett deretter kjøttdeig til grønnsakene og stek til det er klart, ikke glem å salt etter smak.

fylling


Deigen.
Pisk egg til skum vises (ca. 5-7 minutter), tilsett deretter melk - 1 kopp, sukker og salt, fortsett å slå til det er glatt. Sikt mel til en deig gjennom en sil slik at det ikke er klumper. Når melet har løst seg opp, må du legge til ytterligere 2 kopper melk og vegetabilsk olje i blandingen. Så deigen til pannekaker er klar. Ikke bekymre deg hvis det viste seg å være for flytende - det er det vi trenger.

Deigen


Stek pannekaker.
Pannekaker må stekes i en godt oppvarmet panne og smør overflaten med løken med jevne mellomrom etter å ha dyppet den i vegetabilsk olje. Fra den tilberedte mengden deig, bør du få rundt 25 - 27 pannekaker (for 8 - 10 porsjoner), som hver må smøres med smør.

Stek pannekaker


Pakk inn pannekakene.
Når alle pannekakene er klare, legg en av dem på en egen tallerken, legg en spiseskje kjøttfylling midt på den, og pakk den deretter inn i en "konvolutt".
Server pannekaker med kjøtt til bordet kan være både varme og kalde, sammen med rømme. Hvis du trenger å varme opp retten, kan du bruke stekeovn eller mikrobølgeovn. Pannekaker med kjøtt, tilberedt i henhold til denne enkle oppskriften, holder eksepsjonell friskhet i flere dager - dette er lett å se selv. Det tar i gjennomsnitt 2 timer å tilberede denne retten.

Pakk inn pannekaker


Bon appetitt!
Kommentarer (1)
  1. Smi346
    #1 Smi346 gjester 22. august 2017 14:57
    0
    Utstoppede pannekaker er ypperlige til enhver matbit. Når de tilberedes hjemme, bruker kokken (vertinnen) mye mindre tid på kostnadene med å tilberede fylte pannekaker enn på vanlige pannekaker, og snacks er mer tilfredsstillende.

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner