DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Flytende tapeter i et moderne interiør
Hvordan vil du reise hjem for å finne deg selv i et koselig og varmt rom borte fra støyende gater. Takket være flytende tapet er det ganske enkelt å oppnå slik perfeksjon. Dette tapetet har betydelige fordeler i forhold til andre typer tapeter. De absorberer perfekt lyd, skjuler ujevnheter i vegger og tak og har høy varmeisolasjon. Varmt til berøring flytende bakgrunnsbilde vil bidra til å gjøre selv det mørkeste hjørnet til kongelige kamre.
Tiden for infusjon av en blanding av flytende tapet tar mer enn 8 timer, og i løpet av denne tiden kan du få tid til å klargjøre veggene i rommet.

Trinn nummer 1. Forberedelse av flytende tapet.
Innholdet i posen helles i en plastbeholder og fylles med varmt vann (40-50 grader). Blandingen blandes grundig og lar den tilføres i den tiden som er angitt i instruksjonene (ca. 8 timer). Hver del av tapetet er forberedt separat.

Forberedelse av flytende bakgrunnsbilder

koble tapet

bland grundig

igjen for å insistere på tid

Delhi i deler


Trinn nummer 2. Forberedelse av overflaten.
Gamle vegger fjernes fra veggene og taket. Overflatene er godt rengjort, store ujevnheter er kitt, metallgjenstander blir fjernet eller malt over med alkydmaling. De rensede overflatene er grunnet med en blanding av silikasand. En slik grunning skaper en ru overflate og utmerket vedheft av flytende tapet til overflater. Kvartsgrunning påføres med rull. Det er vanskelig å nå flekker med en pensel.

Overflatebehandling

store humper er kitt

overflater er grunnet med en blanding


Trinn nummer 3. Påføring av flytende tapet.
Før du bruker flytende tapet, blandes den tilberedte blandingen grundig.

Påføring av flytende tapet


Påføring av blandingen starter best fra hjørnene. Først utføres syning av plast (eller skum) på de indre og ytre hjørnene, deretter påføres blandingen på resten av området. Dostka holdes i en vinkel på 10-15 grader. Tykkelsen på det påførte laget skal ikke overstige 1-2 millimeter.

Påføring av blandingen starter fra hjørnene

påført resten av området

Dostka holdes i en vinkel på 1015 grader

Forsiktig over hele overflaten


Tørketiden på overflatene er 24-48 timer, avhengig av romtemperaturen. Temperatur over 25 grader og tilstedeværelsen av et trekk akselererer tørkeprosessen for vegger og tak betydelig.

tørking av overflater

fremdeles flytende tapet

Flytende tapet
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner