DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » » »Tre for øreringer
Det er så mange interessante og morsomme ting i verden at det noen ganger ikke er tid til å være trist, men hvis du hadde tid til en så veldig takknemlig virksomhet, bør du gjøre noe nyttig. Til tross for alle tingene du kan gjenskape: du kan tørke av støvet og overfylle klærne dine for å tette igjen og glemme noen problemer, du kan sitte på jobb, men radikalt etter det andre - mer behagelig. Du kan gjøre noe med egne hender. La deg ha alt, men absolutt har du en venn eller venninne som vil være fornøyd med enhver gave du lager deg, med dine egne hender. Poenget er ikke en gang en gave, men oppmerksomhet, som vi ofte alle mangler.
Og så, hvis du har litt tid, og viktigst av alt har et ønske og en perfekt utviklet fantasi, så har du kommet til rett sted! Vi foreslår at du lager et tre for øreringer, som du kan holde hvis du er en jente, vel, og hvis du er en fyr, kan du glede kjæresten din.
Og nå er det på tide å begynne og se hva vi har på lager av nødvendige materialer, for vi kommer virkelig til nytte, for eksempel: en sigøynernål eller -lokk, A4-farget papp, lim, lakk, en kopp hårskum (eller annen lukking , som kan bli grunnlaget for tre), neglelakk og saks.

materialer for arbeid


Aller først ordner vi arket i fire deler og tegner et tre. Du kan tegne det samme som på bildet nedenfor, eller du kan bruke gavene i tankene og fantasien og tegne noe brått.

tegne et tre


Neste - vi kutter ut vår fantastiske og nødvendigvis ekstraordinære kreasjon - et tre for øreringer.

hugg et tre


Dachshund, det vi ser er fire utskårne trær som fremdeles ikke er helt foran oss, en slik konstruktør som må brettes riktig og vakkert.
Jeg brukte to design, men hvis du liker et mer grenete tre, kan du legge til to til.
Uansett, om du valgte to strukturer eller bestemte deg, som jeg, i to, så kuttet vi øyeblikkelig den ene strukturen og lar den andre være trygge. Så, på sidene av hele strukturen til treet, bygger vi lim og fester halvparten av den andre strukturen på den ene siden, og deretter den andre halvdelen på den andre siden. Vi sjekker hvor fast halvdelene holdes og maler, så å si, tønnen med skinnende lakk.

må brettes riktig og vakkert


Vi setter treet ditt inn i basen, det vil si i hetten med under skummet for hår eller i det du fant der. Hvis treet ditt har en tendens til å falle i feil øyeblikk - plasser forsiktig småstein på bunnen. Hvis slike småstein ikke er tilgjengelig i huset ditt, kan du fylle bunnen med perler med lim eller annen løs blanding.

Sett treet inn i basen


Ikke glem å stikke hull på øreringer, og treet ditt er klart til bruk.

fyll bunnen med perler med lim

Tre for øreringer
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner