DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Utviklet strikket hund
Alle barna elsker lyse leker. Det er spesielt interessant når et slikt leketøy ligner det som tegnes med fargede blyanter. Det er et så uvanlig, morsomt og veldig nyttig leketøy for barnet ditt at vi vil lære å lage i dag.

For produksjon trenger du:
- Farget garn. Du kan gjøre det samme som min - gul med en regnbue. Eller velg alle andre farger barnet ditt liker.
- Praktisk krok i riktig størrelse.
- Sintepon.
- Nål, tråd, saks.

Baller av tråd


Strikkede leker med runde detaljer passer alle sammen på samme måte. Så hunden vår er intet unntak. Hver detalj hun vil begynne med en amigurumi loop. Dermed er lerretet solid, uten et stygt hull i sentrum. Jeg vil vise hvordan man strikker regnbuens segmenter. Et slikt element er til stede i alle andre detaljer, så det å koble dem selv vil ikke være vanskelig for deg.
Så, strikker en amigurumi-løkke med fem eller seks enkle hekler.

knytter en amigurumi-loop


Hver neste rad er strikket for utvidelse, og legger til 5-6 løkker og fordeler dem jevnt over raden. Regnbue-segmenter inkluderer 5-6 rader, avhengig av tykkelsen på tråden.

strikkes for utvidelse


Det viser seg en slik pannekake.

pannekake


På samme måte strikker vi de resterende segmentene i samsvar med proporsjonene og antall rader. Du bør få 10 sirkler, to av hver farge.

andre segmenter


De må kobles sammen av en stropprad. Detaljene i kroppen begynner å strikke så vel som fargede segmenter. Etter å ha nådd størrelsen på sirkelen fortsetter vi å strikke, men nå legger vi ikke til nye løkker til de resterende radene. Kroppen vil være av to halvsirkelformede deler.

Torso detaljer


Vi gjør poter for en hund allerede, enn de forrige detaljene, men vi begynner å strikke dem på samme måte. Bare ikke ta utvidelsen til størrelsen på de fargede sirklene, men slutt å legge løkker i midten. Vi gjør bunnen av foten svart og toppen gul, som en kropp. Vi syr ferdige deler.

Vi lager poter for en hund


Hodet passer som en del av kroppen, men i stedet for den kuttede delen er det laget en langstrakt snute med en rund svart nese. Vi strikker øynene fra hvite halvsirkler, med en svart frynser og svarte pannekaker i midten. Sy dem til hodet.

Hodehode


Vi gjør ørene og halen fargerike.

Poter og hestehale


Sy ørene til hodet og hodet til hundens kropp. Uforglemmelig å sy en hale. Det er alt, hunden er klar.

Strikket hund


Å spille et slikt leketøy, vil barnet lære å skille farger. Underholdning vil ikke bare være hyggelig, men også veldig nyttig.

Utviklende hund
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner