DIY gjør det selv
Mesterklasser, instruksjoner, nyttige tips, oppskrifter.
» » »Varmrøkt fisk med fyll
Hjemme er det slett ikke vanskelig å få varmrøkt fisk, og fordelene ved et naturlig produkt med utmerket smak og en original lukt, med mangel på populær kjemi (flytende røyk) er ubestridelig.

For å koke varmrøkt fisk trenger du følgende utstyr, redskaper og produkter:
- et røykehus (vanlig rektangulær, med to garn, i salg fra gjennomsnittlig 400 rubler. Du bør ikke kjøpe dyre, de har faktisk den samme røykeeffekten);
- sagflis eller kvister (epletre, alder, kirsebær, etc.);
- retter for bløtlegging av sagflis;
- fisk (abbor, pikeperch, ørret, etc.);
- løk, hvitløk, krydder, sitron;
- ved til ilden, peis (grill).
Vurder gradvis produksjon av et produkt.
1. For å røyke, tilbered et tre: alder eller epletre. Tilsett eventuelt kirsebær, kvede og einer i sagflis. Du kan bruke kalibrert sagflis fra supermarkedet. En pakke med sagflis er nok i 2-3 ganger, og du bør ikke bruke dem mye. Bløtgjør sagflis i 20 minutter, og legg deretter jevnt på bunnen av røykehuset med et tynt lag.

sagflis

sagflis i bunnen av røykehuset


2. Fisk kan tilsettes litt på forhånd. Vi sløyd og vasket den. Vi lager fyllet fra en blanding av finhakket løk, hvitløk, sitron uten glød, pepper, salt. I magen lå fyllet. Vi legger fisken i et fat slik at overflødig fuktighet kommer ut.

klargjør fyllingen

fiskemage fylling

utstoppa fisk


3. Vi legger ut produktet på gitteret, og ikke for tett og senker det ned i røykehuset.

stablet fisk på grillen

Varmrøkt fisk med fyll

røykehus i ovnen


4. Vi tenner en brann, lar den svi litt før dannelse av kull.
5. Lukk røykehuset og sett den i brann. Som et arnested kan du bruke både grillen og et vanlig bål, og bare sikre et jevnt sted for røykeriet og god varme. Faktisk skal fisken være bakt og røkt litt, noe som ikke er mindre viktig for helsen. (bilde 8)
6. I gjennomsnitt, etter 25-30 minutter, fjerner vi røykehuset og setter det på et stykke brett, avhengig av bålens varme og fiskens størrelse. La røykhuset avkjøles i cirka 10 minutter. Da tar vi ut hjelp med buede ledninger garn med fisk. Vi legger den fortsatt varm på et fat, slik at den ikke holder seg til grillen.

Varmrøkt fisk med fyll

røkt fisk

måte å servere fisk på

Varmrøkt fisk med fyll


Kokt fisk er velsmakende, ikke bare varm, den får en spesiell pikantitet når den kjøles ned. Du kan spise den forsiktig og avsløre magen, mens vekten og beinene lett skilles fra hverandre. Nesten de fleste fiskesorter låner seg til slik matlaging: brasme, sander, sølvkarpe, ørret, laks, de trenger bare å bli kuttet langs magen til baksiden, og deretter brettet slik at den blir røkt.
Kommentarer (0)

Les også

Feilkoder for vaskemaskiner