Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.

tatting

Masterclasses:

Armband "Bright Autumn"

Ik wil het hebben over de eenvoudigste armband om volgens de techniek uit te voeren - het bestaat uit ruiten, die op hun beurt worden gevormd uit diagonale knooppunten - knooppunten gemaakt van tatting. Je hebt nodig: 1. Knoppen oranje en groen glanzend 1 * 1,5 cm - 2 stuks.

Grid Schaakband

Vandaag zal ik je vertellen hoe je zo'n mooie riem kunt maken. Zoals te zien is op de foto, kan deze riem (of riem) ook fungeren als een stropdas en armband, als u de diameter van de draden verkleint. Maar deze masterclass gaat sindsdien specifiek over de riem

Sleutelhanger libel

Ik besloot ooit om een ​​sleutelhanger te maken op een mobiele Dragonfly. Ik vond het idee zelf leuk en als gevolg daarvan verbeterde ik een beetje en maakte een tweede libel.

Roos met eenvoudige motieven

En Italiaanse guipure, en licht Frans kant en tatting - al deze handwerken behoren tot het shuttle-type kant, dat sinds de oudheid heel gebruikelijk was in verschillende landen over de hele wereld. Kunsthistorici geloven dat een dergelijke techniek

De basis van tatting

Tatting is een speciaal soort kant. Dun, met veel kleine gaatjes, wordt het handmatig gemaakt met behulp van de shuttle. Zelfs op het eerste gezicht is het gemakkelijk om het te onderscheiden van andere weefsels. Tatting staat bekend om zijn verfijning en variëteit.
«Doe het zelf - doe het zelf"- een site met interessante zelfgemaakte producten gemaakt van geïmproviseerde materialen en objecten thuis. Stap-voor-stap masterclasses met foto's en beschrijvingen, technologieën, voorbeelden van werk - alles wat een echte meester of gewoon een vakman nodig heeft voor handwerken. Ambachten van elke complexiteit, een grote selectie van richtingen en ideeën voor creativiteit.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines