Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Een snelle manier om pijlers te installeren
Snelle manier om berichten te installeren

Het is heel goed mogelijk om tijd en moeite te besparen bij het installeren van houten palen als u deze eenvoudige en eenvoudige techniek gebruikt. Dus, ter zake, wat is de truc. De gebruikelijke, klassieke methode omvat het graven van een put, het installeren van een balk en het vullen van een lege holte met een gebruiksklare betonoplossing. In een notendop natuurlijk.
Wat betekent een snelle installatie? Het is een feit dat het voorbereiden van beton veel tijd en moeite kost. Ik stel voor deze stappen weg te laten en de compositie direct in de put voor te bereiden voor installatie. Zie wat er in de toekomst gebeurt, niet slechter.

Zal nodig hebben


 • Cement-zand mengsel. Alles wordt individueel berekend. Meestal duurt 1 tot 3 zakken per post. Gemiddeld wordt een tas van 25 kg verkocht in elke bouwmarkt.

We installeren snel een houten paal


In het begin is alles zoals gewoonlijk: we graven een sloot van ongeveer 1 meter diep. Onderaan plaatsen we een steen of baksteen, plaatsen en richten alle kolommen in hoogte.
Snelle manier om berichten te installeren

Een balk aan alle kanten, voor stabiliteit, is bekleed met stenen of baksteenfragmenten.
Snelle manier om berichten te installeren

Lijn alles in niveau uit op alle vlakken.
Snelle manier om berichten te installeren

En hier is de toepassing van een niet-standaardmethode: we nemen een waterslang met kraanwater en geven de openingen in de put zeer overvloedig water.
Snelle manier om berichten te installeren

Open de zak met cement-zandmengsel en strooi het gelijkmatig over alle zijden van de kolom.
Snelle manier om berichten te installeren

Voor het vullen, raad ik ten zeerste aan om een ​​masker of stofmasker te gebruiken voor bouwers. Het is niet overbodig om een ​​veiligheidsbril te dragen zodat het mengsel niet in de ogen komt.
Bij deze stappen kunt u de post corrigeren als deze zijdelings is.
Snelle manier om berichten te installeren

Nogmaals, giet de bestrooide compositie overvloedig met water. Het is het niet waard om water te steken, het overtollige zal nog steeds naar de grond gaan.
Snelle manier om berichten te installeren

Giet er een tweede zak bovenop.
Snelle manier om berichten te installeren

Het is ook zeer, zeer overvloedig bewaterd. Niets om tussenbeide te komen.
Snelle manier om berichten te installeren

Als u geen fundering maar een hek bouwt, is het niet overbodig om de geleider met schroeven te bevestigen.
Snelle manier om berichten te installeren

Na 12 uur, wanneer alles grijpt en in steen verandert, moet je een klein blind gebied maken, altijd boven het maaiveld.
Snelle manier om berichten te installeren

Als dit niet wordt gedaan, zal regenwater zich onderaan verzamelen en zal het hout snel vergaan.
We bereiden een kleine hoeveelheid beton voor en maken meteen een blinde ruimte bij alle palen.
Snelle manier om berichten te installeren

Een zeer snelle manier zal u helpen de basis te leggen voor uw zomerhuisje of snel een hek op te zetten.

Bekijk de video


Ga terug
Opmerkingen (78)
 1. Gast Alexander
  #51 Gast Alexander gasten 26 september 2018 15:23
  0
  Onzin !!! Houten palen worden nooit met beton gegoten, maar worden zomaar ingegraven (met impregnaties of hydroisol of creosoot, enz.) Met een lek water.Vooral hier in de beschrijving van beton en stinkt het niet, stom cement met water. Hetzelfde in het Russisch is onzin. Beton is het aandeel cement, zand en puin - 1x3x3. Een baksteen in cement is meestal chaos ...
 2. BBK
  #52 BBK gasten 27 september 2018 14:37 uur
  0
  als de aarde een beetje nat wordt met een pilaar, raad ik je aan om alleen met een laars te schuren (gemalen stenen, enz., morsen en aanstampen zodat het zand niet in de grond op de bodem en, indien mogelijk, aan de zijkanten van de film of ruberoïde komt
 3. Gast Buba
  #53 Gast Buba gasten 4 oktober 2018 09:19
  0
  de auteur moet naar Oostenrijk gaan ... Een kanaal van 100x50 wordt in de grond gehamerd, er worden 4 gaten geboord en een dwarsligger wordt op bouten geschroefd ... Vervolgens op de zelftappende schroeven ... Natuurlijk is alles doorweekt en geverfd
 4. FDV
  #54 FDV gasten 4 oktober 2018 21:42 uur
  0
  Hij had geen spijt van het mengsel, maar kneep het op normaal metaal voor normale posten. Ziet eruit als een freebie-boom. Als waterdichting wordt gedaan zodat de gaten niet rotten, worden ze goud en uiteindelijk rotten ze er toch beneden. Het is gemakkelijker om boorpijpen tegen een goedkope prijs te kopen of een geverfde te kopen. Ze zullen voor altijd standhouden.
 5. Gast Eugene
  #55 Gast Eugene gasten 1 augustus 2019 10:39 p.m.
  0
  De methode is zeer oneconomisch, veel geld voor elke paal, in dit geval kost het 73 pijp minder om op te slaan en het is noodzakelijk om een ​​monster te maken: 1) de paal moet volledig worden behandeld met olie, geïmpregneerd, 2) om een ​​oplossing te bewaren, stenen in het gat gooien na installatie van de kolom, en na het gieten. Er is geen wijsheid meer nodig, het wordt gecontroleerd, alles kost meer dan 10 jaar, en als, volgens de geest, 73 een pijp is en alles in orde is.
Upload meer
1 2

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines