Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Hoe een speciale decoratie te krijgen?
Namelijk een decoratie gemaakt van polymeerklei, of, zoals het ook wordt genoemd, plastic (thermoplastics). Dit materiaal is vrij eenvoudig te gebruiken: het lijkt op plasticine. Soms wordt het "volwassen plasticine" genoemd. En terecht, want dit materiaal is helemaal geen speelgoed voor kinderen. Na het beëindigen van het werk met polymeerklei, moeten de afgewerkte sieraden in de oven worden geplaatst en moeten de handen grondig worden gewassen.

Vandaag zal ik het hebben over het maken van kruidnageloorbellen.


Hiervoor hebben we nodig:
1) schrijfbehoeftenmes
2) waterdichte lijm
3) naald
4) Oorbellen - de basis voor onze oorbellen
5) Een vel papier (u kunt glas, keramische tegels nemen - dit is zo dat het werkoppervlak homogeen is, zonder reliëf)
6) folie
7) vernis (vernissen worden verkocht in gespecialiseerde winkels, ze kunnen worden gebruikt om glans aan het product toe te voegen en de verzadiging van kleuren te verhogen; maar als er geen dergelijke winkel in uw stad is, kunt u de meest gewone transparante nagellak gebruiken)
8) De polymeerklei zelf. U kunt elke kleur kiezen.

Hoe krijg je een speciale decoratie?


Was voordat u begint met werken uw handen en behandel ze met een antisepticum. En we beginnen met het voorzichtig kraken van de klei in onze handen zodat deze opwarmt en meer op plasticine lijkt. Vervolgens scheiden we een klein stukje van de totale massa, rollen er een cake uit met onze vingers en wikkelen het als een pitabroodje:

Hoe krijg je een speciale decoratie?


Vervolgens rollen we exact dezelfde cirkel of ovaal uit en bevestigen we deze aan onze kern, die we al hebben gemaakt. Draai de randen lichtjes met een naald om het bloemblad er natuurlijker uit te laten zien. Het zou er ongeveer zo uit moeten zien:

Hoe krijg je een speciale decoratie?


Vervolgens vangen we nog een paar bloemblaadjes. U kunt de bloemmaat zelf kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren en wensen. Standaard diameter is ongeveer 1,4 - 1,8 cm

Hoe krijg je een speciale decoratie?

Hoe krijg je een speciale decoratie?


We hebben zo'n bloem. Leg het voorzichtig op een vel papier of tegel, en op dezelfde manier maken we er nog een.

Hoe krijg je een speciale decoratie?


Als de bloemen niet exact hetzelfde voor u blijken te zijn, moet u niet van streek zijn, omdat u in de natuur nooit twee identieke bomen of bladeren zult vinden.
We leggen onze twee bloemen op een folie, die we op een bakplaat verspreiden. We bakken oorbellen in de oven. Tijd en temperatuur moeten op de plastic verpakking worden aangegeven. Als deze verpakking niet op uw plaats wordt bewaard of u deze niet kunt vinden, moet polymeerklei gedurende 15-30 minuten op 130 graden Celsius worden gebakken (dit hangt af van de dikte en het volume wervend) Onze oorbellen gaan 10 minuten mee (alweer hangt het van het plastic zelf af).
Let bij het bakken vooral op de geur. Als u een ongewoon, onbekend aroma voelt, haal dan onmiddellijk sieraden uit de oven en open de ramen. Als je het plastic te veel blootstelt, dan zal deze specifieke geur je hoofd pijn doen, omdat deze klei een giftige stof is.
Nadat de oorbellen klaar zijn, laat je ze afkoelen. Lijm later de bloemen en accessoires zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van de gekochte lijm. Nadat de lijm is uitgehard, brengt u vernis aan op de oorbellen, dit verlengt de levensduur van de sieraden gemaakt van plastic.

Hoe krijg je een speciale decoratie?
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. jachthaven
    #1 jachthaven gasten 14 juni 2013 10:27 PM
    0
    Geweldige mk! Met dank aan de site!

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines