Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »Mini vaas
Hoe fijn het is als bloemen geurig zijn in de kamer, er heerst onmiddellijk een gevoel van frisheid en een aangename sfeer. Maar het nadeel van de bloemen is dat ze allemaal, hoewel mooi, van verschillende grootte zijn. Soms is het erg moeilijk om een ​​vaas te kiezen die ideaal is voor je boeket bloemen: te klein of te groot. Maar toch moet je toegeven dat grote bloemen gemakkelijker aan een vaas kunnen worden bevestigd, en bovendien kunnen ze nog steeds worden bijgesneden, als ze te groot zijn, en wat te doen met bloemen voor minder? Aan de ene kant zijn er echt problemen, maar aan de andere kant is het gemakkelijk op te lossen. Je kunt tenslotte met je eigen handen een vaas voor kleine boeketten maken.
Om een ​​mini-vaas met je eigen handen te maken, moet je materialen inslaan zoals: een basis voor een vaas (dit kan een vorm zijn van een oude fles of van een yoghurt), drie smalle satijnen linten, een lint van 1 centimeter breed en 1 meter lang, meerdere mooie en platte knoppen, evenals lijm.

Mini vaas


Als de basis van uw vaas uit de yoghurtvorm is genomen, bevrijd hem dan van verschillende stickers, omdat de tapes dan slecht blijven plakken en vervolgens vasthouden.

Mini vaas


We laten een centimeter of twee vanaf de onderkant los en tekenen vervolgens lijm op de vaas op een hoogte van twee centimeter en lijm het eerste smalle satijnen lint.

Mini vaas


Plak vervolgens het tweede lint, zelfs een centimeter of twee hoger (afhankelijk van hoe lang uw linten zijn).

Mini vaas


Op dezelfde manier lijmen we het derde lint, maar vanwege het feit dat de hals van de vaas naar de top begint toe te lopen, om alle fouten te verbergen, hebben we nog een tape nodig, maar dikker. Vanaf de eerste helft van dit lint maken we een roos (elke methode om deze roos te maken, past erbij, al is het maar prachtig, omdat dit een van de belangrijkste decoraties van uw miniatuurvaas is).

Mini vaas


Nu nemen we deze tape met een kant-en-klare roos en winden hem, terwijl we de tape op de basis lijmen.
In principe kunt u het zo laten, maar u kunt het op verschillende plaatsen van de knop toevoegen.

Mini vaas


Je kunt veel knoppen nemen en de hele vaas lijmen, maar het zal niet meer kloppen en er ook een beetje dom uitzien.
We plakken de knoppen op verschillende plaatsen en op verschillende afstanden.
En wat een mooie vaas hebben we!

Mini vaas

Mini vaas


Een ander pluspunt van dit kleine ding is dat het ook kan worden gebruikt als een beker voor pennen en potloden.

Mini vaas


Welke weg u ook kiest voor uw product, maar zorg ervoor dat het ook uw vrienden aanspreekt, omdat zoiets voortreffelijks eenvoudigweg niet zonder de nodige aandacht kan worden gelaten. Het lijkt een miniatuur, maar hoe chic kan je interieur aanvullen!

Mini vaas
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines