Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Lederen sieraden
Leer is een geweldig materiaal! Wonen bij de hand, gemakkelijk geverfd, gesneden, gelijmd. Het is prettig en interessant om met haar te werken. Het is duur in de uitverkoop, maar elk huis heeft leer. Oude jassen, tassen, laarzen ... Een goede huisvrouw zal haar altijd gebruiken, hierdoor kun je zoveel verschillende schoonheid maken! Kijk naar wat kan worden gemaakt van stukjes leer op het voorbeeld van een avondje sieradenset.

Hiervoor heb je nodigXia:

Lederen sieraden


• Stukken leer
• PVA-lijm
• Heet lijmpistool
• schaar
• Metallic acrylverf
• Pincet (voor kleine onderdelen)
• Accessoires voor studs, klinknagels voor clips
• Patroonpapier, pen
• Plastic fles van siliconenlijm

Aan de slag.
Pak stukken leer en maak patronen van bloemen op papier, zoals op de foto.

Lederen sieraden


Ze zijn allemaal van vijf bladeren, alleen de laatste drie-bladeren. Het vierde blad, u kunt een vijf-blad of drie-blad kiezen, zoals u wilt. Driebladig kan worden gebruikt als een knop of een kleine bloem.
Leg patronen op de huid vanaf de zijkant van suede, omcirkel ze met een pen, het zal worden gezien hoeveel bloemen een stuk leer zal duren.

Lederen sieraden


Het is handig om bloemen te snijden door de huid in stukjes te snijden volgens de tekening en met een patroon. Alleen het patroon moet worden beveiligd met een speld zodat het niet beweegt.

Lederen sieraden

Lederen sieraden


Voor deze kit moet je knippen:
Vel 2 - 1 st.
Vel 3 - 2 stuks
Vel 4 (vijfbladig) - 5 stks.
Vel 4 (drie vellen) - 4 stks.
Folder - 1 stuk.
Knop - 2 stks.

Zet de koekenpan op middelhoog vuur. Gebruik onze oude pannen maar beter. Zet er kant-en-klare details van bloemen op.

Lederen sieraden


Ze zullen opwarmen en beginnen rond te stijgen, druk op het midden van de bloem met een mes. Wanneer ze kleiner worden, moeten ze onmiddellijk uit de pan worden gelegd.

Lederen sieraden


Na het frituren zal het vel ook een beetje krullen, nu is het mogelijk om aders erop aan te brengen met het hete stompe uiteinde van het mes. Uw onderdelen zijn klaar, distribueer ze zodat het gemakkelijker te monteren is.

Lederen sieraden

Lederen sieraden


Schilderen.
Het is beter om metaalachtig te schilderen met acrylverf, niet met een borstel, maar met een spons die de huid lichtjes raakt. Op de foto zijn er drie kleuren verf: goud, brons, turkoois. Breng vanaf het begin goud aan op de verkeerde kant en voorkant, dan op sommige plaatsen brons, en op het blad en turkoois. De verf droogt snel, metaal geeft frisheid en glans. Wat geeft het product een elegante avondlook.

Lederen sieraden


De basis van de armband.
Terwijl de delen drogen, bereid je de basis voor de armband voor. Een dikke plastic fles bouwsilicaatlijm is goed geschikt voor de basis. Ze buigt niet, zit stevig op haar hand. Snijd de fles met een mes in de gewenste breedte, verdeel de resulterende ring zoals op de foto.

Lederen sieraden


Nu moet je de basis bedekken met leer. De breedte van de strook leer voor het aanhalen van de basis van de armband moet zo worden berekend dat een segment van de strook de basis van buiten en van binnen kan omcirkelen. Smeer de suedezijde met PVA-lijm en draai de basis van de armband voorzichtig vast. Om de huid gemakkelijk naar beneden te laten gaan, kun je de voorkant afvegen met een natte handdoek. Laat de lijm drogen en schilder dan zowel als bloemen.

Verzameling bloemen.
Je moet de bloemen in een slot (2,3,4, meeldraden) verzamelen, het midden van de honing met hete lijm lijmen. Meeldraden (op de foto zijn dit korte stroken van 3-5 cm met inkepingen) krullen in een strakke cirkel, lijm de uiteinden, pluisjes en lijm in het midden van de laatste bovenste bloem.

Lederen sieraden


En zo op alle bloemen. Lijm knoppen en een kleine bloem op de twijgen.Lijm eerst een blad, dan takjes en een flagellum, dan bloemen. Je armband is klaar.
Clips. Verzameld uit 3,4 bloembladen en meeldraden. Lijm aan de verkeerde kant de kruidnagels voor clips met hete lijm.
De ring. Maak een strook volgens de grootte van de vinger, 0,5-1 cm breed. Lijm deze in een cirkel. Lijm folders en de afgewerkte geassembleerde bloem op de gelijmde plaats, zoals op clips.
Dit is wat er gebeurde.

Lederen sieraden

Lederen sieraden

Lederen sieraden

Lederen sieraden

Lederen sieraden

Lederen sieraden


De lederen decoratie is licht in gewicht, ziet er mooi en duur uit, en vooral exclusief, het is onmogelijk om precies hetzelfde te herhalen. Probeer het en u zult ook slagen!
Ga terug
Opmerkingen (2)
 1. Gast Olga
  #1 Gast Olga gasten 12 mei 2018 19:29
  0
  lelijk
  1. Gast Elena
   #2 Gast Elena gasten 27 juli 2018 17:55 uur
   0
   Daar ben ik het mee eens

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines