Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Elk meisje is een wezen dat onvermoeibaar door haar garderobe kan bladeren en uiteindelijk een oude jeans en een T-shirt kan dragen. Ja, dat zijn wij allemaal. We kiezen zorgvuldig al onze kleding, we draaien urenlang in de spiegel. Wanneer we eindelijk de keuze van outfit kiezen, ga dan naar sieraden - dit is een van de belangrijke elementen van onze look en stijl.
Tegenwoordig zijn handgemaakte producten in de mode, waaronder armbanden, oorbellen en natuurlijk kettingen. Bovendien kunt u al deze prachtige dingen met gemak doen. Zoals ze zeggen, zou er een verlangen zijn.
Voor de ketting hebben we materialen nodig zoals: draad (de kleur hangt af van welke kralen je kiest), een naald voor kralen, een schaar, kralen - één pakje, twee ringbanden en een slot.

Kraal ketting


Bereid eerst een draad voor met een naald. We maken de lengte van de draad met de verwachting dat wanneer de ketting wordt gemaakt, deze kleiner zal zijn. Bereid vier van dergelijke threads voor.
Nu leggen we een nette knoop aan het einde van de draad, zetten we de eerste kraal op en steken deze in de kraal en een schakelring.

Kraal ketting


Alleen op deze manier wordt het gemakkelijker voor u om het slot te repareren en zal het vertrouwen dat de ketting u lange tijd zal dienen, verdrievoudigen.

Kraal ketting


Als je deze taak hebt voltooid, haast je dan niet om de link te sluiten, maar voeg daar een slot toe en bevestig het daarna en rijg de kralen eenvoudig over de hele lengte van de string.

Kraal ketting


Aan het einde van de eerste draad dragen we nog een schakel met kralen, maar zonder slot, zodat er iets is om aan vast te houden.
Nu bevestigen we vanaf de zijkant van het kasteel vier draden van dezelfde grootte met kralen aan de sleutelparel, die nabij het kasteel zelf wordt gehouden.

Kraal ketting


Maak onze draden recht om het gemakkelijker te maken om te weven. We nemen de tweede draad links, slaan deze onder de derde over en trekken hem over de eerste (in het geval dat de telling van links naar rechts gaat, en niet andersom).

Kraal ketting


Vervolgens nemen we de eerste draad en voeren deze over de derde en onder de vierde draad. Als dat niet duidelijk is, let dan op de foto's.

Kraal ketting


En dus, afwisselend of gewoon weven als een vlecht van vier strengen tot het einde. Dan maken we het dicht bij de ring zonder slot en voila, je ketting is klaar.

Kraal ketting


De troef van zo'n ketting is dat het echt gemakkelijk en snel is gemaakt en er luxe uitziet in je nek. Op deze manier kun je niet alleen kettingen maken, behalve één, maar zelfs alle kleuren van de regenboog, als je wilt, kun je er ook armbanden voor maken. Dit is hoe je prachtige sets krijgt. Creëer daarom jezelf en je dierbaren zulke schoonheid.
Ga terug
Opmerkingen (1)
  1. lenavt
    #1 lenavt gasten 28 augustus 2017 19:15
    0
    Netjes en eenvoudig. Het is beter om zelfs verschillende tinten van dezelfde kleur te maken. Of met overgangen van de ene kleur naar de andere.

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines