Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » » »Originele en stijlvolle koppeling
Elke fashionista en elk stijlvol meisje weet hoe belangrijk het is dat een handtas een set kleren past. Wat als je geen geschikte tas hebt voor een nieuwe jurk? Maak je geen zorgen! Je kunt tenslotte zelf een prachtige, originele en mooie handtas maken en slechts één avond besteden aan de productie.

Wat je nodig hebt om onze handtas te maken:
- Garen. U kunt elke gewenste kleur kiezen. Ik heb een jurk in bruin-grijs-gele kleuren, dus ik heb de juiste draadkleuren gekozen;
- Haak. Het moet dezelfde draadmaat zijn. Dat wil zeggen dat het nummer van de haak moet worden gekozen volgens de dikte van de draad;
- schaar;
- decoratie. Ik heb een gesp en een houten kraal waarvan ik een knop zal maken.

Originele en stijlvolle koppeling


De tas zal halfrond zijn, dus we beginnen hem te breien met een amigurumi-lus. Het is handig voor haar om niet alleen pannenkoeken te starten, maar ook halfronde vormen. Het belangrijkste voordeel is dat je hiermee kunt beginnen met breien zonder een lelijk gaatje te maken. De lus moet worden vastgebonden met gewone enkele gehaakte kolommen - 5 stuks, maar koppel ze niet vast.

Originele en stijlvolle koppeling


Draai verder breiwerk en brei de tweede rij in de tegenovergestelde richting. Ik brei rijen al met dubbele haakjes.

Originele en stijlvolle koppeling


Na de eerste twee of drie rijen begin ik het midden van elke rij met dubbel haakwerk. Ze zijn langer en daarom krijgt onze tas extra diepte of hoogte. Mijn handtas is klein en van drie kleuren. Het midden zal geel zijn.

Originele en stijlvolle koppeling


Vervolgens maak ik een reeks taupegaren.

Originele en stijlvolle koppeling


En meteen daarna een rij grijze draden. Het ziet eruit als één kant van de tas

Originele en stijlvolle koppeling


Ik verbond de andere kant met het deksel. Twee rijen gele draad, met een lichte uitbreiding naar het midden en in een aantal andere kleuren. Ik heb alleen een grijze rij gebreid met een enkele haak.

Originele en stijlvolle koppeling


Ik maakte een gesp van een grijze draad. Het is eenvoudig gedaan - van verschillende naast vier dubbele haakjes. Aan het einde van de riem maakte ik een knoopsgat voor een kraal. Daarna de gesp aan de riem doen, een kraal vastknopen en op zijn plaats genaaid.

Originele en stijlvolle koppeling


Hier bleek zo'n geweldige clutch te zijn, die met succes bij mijn jurk past. Als je er een tas van wilt maken, knoop je er een lange riem aan vast en naai je deze aan de basis. Eenvoudig en snel, terwijl je verschillende interessante films bekijkt, kun je jezelf een nieuw modieus en zeer stijlvol accessoire binden. Een ander pluspunt is dat je zeker nergens anders hetzelfde zult zien, het zal alleen bij je zijn, in een enkel exemplaar.

Originele en stijlvolle koppeling
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines