Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» »Een spannend spel voor grote bedrijven
Vrienden ontmoeten en samenkomen in grote bedrijven is altijd een plezier voor iedereen om samen een interessant en leuk spel te spelen. Wat dit spel zal zijn, is niet zo belangrijk, het belangrijkste is dat zoveel mogelijk mensen het tegelijkertijd kunnen spelen. Deze workshop heb ik gewijd aan het creëren van een opwindend oosters spel genaamd Mikado vanuit eenvoudige culinaire spiesjes.
Wat je nodig hebt om één set gamesticks te maken:
- 41 kookspiesjes. Ze worden verkocht in elke voedselwinkel in een verpakking, waar er nog veel meer zijn;
- een liniaal zodat alle stokjes even lang zijn;
- van gereedschap hebben we een schaar en een kniptang nodig;
- acrylverf van blauw, geel, rood en groen;
- siliconenborstel. Het is moeilijker en gemakkelijker om zelfs strepen te maken die we nodig hebben.

Spannend spel voor grote bedrijven


Eerst moet je alle eenenveertig stok maken en ze even lang maken. Kies meer gelijkmatige sticks. Spiesjes zijn niet altijd even groot en breed, dus wees voorzichtig!
Voordat je begint met het snijden van de stokjes, moet je inkepingen maken met een potlood. Meet hiervoor 25 cm vanaf de rechte kant met een liniaal en markeer deze plaats met een potlood.

Spannend spel voor grote bedrijven


Daarna is het met behulp van een kniptang nodig om verschillende "beten" in een cirkel te maken en drukt u daarna stevig op de handgrepen van de kniptangen om het extra stuk af te snijden. Het is noodzakelijk om dit te doen zodat het afgesneden uiteinde van de spies zo gelijkmatig mogelijk is.

Spannend spel voor grote bedrijven


Voor het spel hebben we nodig:
- 15 stokjes met een blauwe ring aan de ene kant en met een rode ring aan de andere kant. Eén zo'n stok heeft een waardigheid van 2 punten.
- 15 stokjes met een rode ring met een, een gele ring aan de andere kant en met een blauwe ring in het midden. Zo'n stok heeft een verdienste van 3 punten.
- 5 stokjes met blauwe ringen aan beide uiteinden en met een rode ring in het midden. Deze sticks hebben elk een waarde van 5 punten.
- 5 stokjes met rode ringen aan de randen en in het midden en blauwe ringen tussen de rode - totaal 3 rode ringen en 2 blauwe. Deze sticks kosten elk 10 punten.
- en de laatste stok is de duurste, met een waarde van 20 punten, is bedekt met een groene spiraal over de hele lengte.
Zo ziet elke stick eruit.

Spannend spel voor grote bedrijven


Het is niet moeilijk om de stokjes te kleuren, het belangrijkste is dat de borstel stijf genoeg is en dat je in het proces niet wordt verward met hun hoeveelheid. Uiteindelijk moet je zo'n leuke stokken kopen die erg leuk zijn om te spelen in het gezelschap van vrienden en familie.

Spannend spel voor grote bedrijven

Spannend spel voor grote bedrijven
Ga terug
Opmerkingen (2)
 1. Victoria
  #1 Victoria gasten 2 november 2013 23:35
  0
  En wat is de essentie van het spel ?!
 2. Kerstboom
  #2 Kerstboom gasten 3 januari 2014 00:55
  0
  Rechts)) hoe te spelen? Trek je de stokken er gewoon uit? Beste auteur, kom terug en voeg toe, doe genade))

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines