Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
Veel mensen verbergen geld in enveloppen, spaarvarkens of boeken om te sparen voor iets dat ze leuk vinden, meegesleept door de stijl van Feng Shui, ik weet zeker dat geld moet oplopen tot iets moois en duurs, bankbiljetten moeten handig en aangenaam zijn. Hoe grappig het ook klinkt, maar geld houdt van luxe, ik wil laten zien hoe je een mooie geldzak kunt maken van fluweel en linten.
We hebben nodig: fluweel, kant, goudkleurige stof, linten, kralen, dacron en kapron draad. Naalden voor kralen, naalden voor linten, schaar, speld.
Van de fluwelen stof snijden we een strook voor de toekomstige tas, dat wil zeggen, bepaal zelf de grootte van de tas, waarna je schetsen maakt met lavsan draad, de stof voor de kant plooien.

Fluwelen geldzak

Fluwelen geldzak


Voordat u een strook in een toekomstige tas naait, moet deze volledig worden geborduurd en gedecoreerd en vervolgens het kant gestikt en uitgerekt. We borduren sieraden op de stof, maken bloembladen met linten, de grootste witte bloem in mijn tas, we nemen een breed wit lint en gaan verder.

Fluwelen geldzak


Vervolgens winden we de rozen met behulp van een naald met een draad en linten, de rozen worden snel en niet moeilijk gemaakt, het belangrijkste is om elke krul met een draad te naaien, de krullen niet te strak aan te spannen, zelf de grootte van de rozen te kiezen, ik maakte ze klein.

Fluwelen geldzak

Fluwelen geldzak


Nu naaien we de eerder voorbereide rozen op de toekomstige tas, naaien deze stevig, maar voorzichtig zodat de stof niet vervormt, de fluwelen stof kan worden beschadigd door de naald, dus we meten elke bloem zorgvuldig en naaien deze om geen gaten in de stof te maken.

Fluwelen geldzak


Nadat de rozen zijn genaaid, maken we de bloemblaadjes rond de rozen, hiervoor nemen we een naald voor linten en linten, en voorzichtig, zonder de stof te beschadigen, borduren we de bloemblaadjes.

Fluwelen geldzak


Dan wordt alles zorgvuldig gecorrigeerd, ergens spannen we iets, ergens zoomen we, lijn de stof uit en maak je klaar om de tas te naaien.

Fluwelen geldzak

Fluwelen geldzak


We gaan verder met het voltooien van de tas, met behulp van een naaimachine naaien we onze tas door goudstof aan de zijkanten toe te voegen, waardoor de tas breder en mooier wordt.

Fluwelen geldzak


We naaien de gouden stof heel voorzichtig en het is onvergetelijk dat we het kant op de eerder voorbereide plaats moeten zetten.

Fluwelen geldzak


Nu met behulp van een speld, zetten we een string in, het kan elke zijn, voor uw smaak, lang of kort, ik nam een ​​gedraaide draad.

Fluwelen geldzak


De tas is klaar, nu nemen we de kralen en naaien de kralen voorzichtig in de tas, naai met nylon draad. Het bleek een heel mooie en rijke tas te zijn, je kunt er niet altijd een vinden in de winkel, je kunt het niet alleen gebruiken voor geld, maar ook als een telefoonhoesje, etc.

Fluwelen geldzak

Fluwelen geldzak
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines