Doe het zelf
Masterclasses, instructies, nuttige tips, recepten.
» » »Bladerdeeg
Elke dag vragen veel huisvrouwen zich af: wat koken ze voor het avondeten? Ik wil dat dit gerecht smakelijk is en een minimale tijd neemt om te bereiden. Het is dit gerecht dat kan worden beschouwd als bladerdeeg. Voor al zijn eenvoud houdt elke liefhebber van heerlijk eten van aardappels. Ja, en je kunt het praktisch bereiden van geïmproviseerde producten.

Essentiële ingrediënten:
Aardappelen - 1 kilogram.
Kippenpoten (u kunt elk vlees gebruiken) - 2.
Kaas - 200 gram.
Mayonaise.
Uien - 2-3 grote uien.
Zout.
Pepper.
Greens.

Er moet meteen worden opgemerkt dat je vlees in de koelkast kunt gebruiken om aardappels te poffen. Het kan varkensvlees, rundvlees of kip zijn (filet, kippenpoten of kipfilet). In ons geval zullen er kippenpoten zijn.
Benen goed gewassen en scheid het vlees van de botten. Snijd het gescheiden vlees in kleine stukjes. Schil de aardappels en snijd ze in dunne reepjes. Snijd de uienringen. Hoe meer uien, hoe sappiger het gerecht zal zijn. We wrijven de kaas voorzichtig op de grootste rasp. Elke verse kaas van harde variëteiten is geschikt voor ons recept. Hak de greens fijn.
Leg de uien op een bakplaat en verdeel ze gelijkmatig over het oppervlak. Leg de gehakte kippenpoten erop. We vallen alle gehakte aardappels in slaap. Smeer de aardappellaag met mayonaise met elk vetgehalte. Om dit te doen, verspreid je de mayonaise op de aardappelen en verdeel je met een grote lepel over het hele oppervlak. Zout goed en een beetje peper. De resulterende lagen zijn bedekt met kaas. Verspreid de greens bovenop. Groenen kunnen zowel vers als bevroren zijn.
Zet de bladerdeeg in een voorverwarmde oven. De baktemperatuur is 200 graden. Duur van het bakken - 30 minuten.

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen

Bladerdeeg Aardappelen
Ga terug
Reacties (0)

Lees ook

Foutcodes voor wasmachines